€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 9,95

Meer van deze auteur


 • Bear

Bear

Sander Waulthers • boek • paperback

 • Samenvatting
  Wie is er op die bewuste nacht in december in hun huis geweest? Als het daadwerkelijk een beer was geweest, dan waren ze in bijzonder groot levensgevaar. Het klopte gewoonweg niet. Was het werkelijk de natuur die zich zo vreemd gedroeg?

  Tim Wrickley kan de onwetendheid al snel niet meer verdragen en vertrekt met zijn hond de bossen in, vlakbij het normaal zo vredige Great Falls, in de Amerikaanse staat Montana. Hij gaat zonder gebruik te maken van zijn innerlijke kompas en reeds ontvangen signalen op zoek naar antwoorden. Maar vindt hij ze wel, of ontdekt hij iets anders?

  Tim laat zijn gezin - zijn Anna en kinderen Jess (5) en Joseph (7) - alleen achter. Dat was ook het plan. Vormt dit hun enige redding of ligt het gevaar daardoor juist dichter bij huis op de loer? Misschien komt het wel vanuit een andere hoek en gaat het volledig mis.

  Het leven kan genadeloos zijn. Maar bijt het ook door? Je vraagt je af of werkelijk niets is wat het lijkt. Nee, niets is wat het lijkt. Maar daar kom je zelf wel achter.

  Sander Waulthers neemt je in deze psychologische thriller mee op kruistocht naar het kwaad. De beer schuilt ook in jou. Maar luister jij naar zijn gegrom?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 200
  Uitgeverij : Sander Waulthers Uitgeverij
  ISBN : 9789082660609
  Datum publicatie : 05-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
Retourneren binnen 14 dagen*
Deel via 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen
Volg ons op pijl