€ 14,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De ingekleurde wereld van Martin

Levien Reedijk • Boek • paperback

  • Samenvatting
    In de Stad zonder Naam was er nooit iets aan de hand. Zo dacht Martin er ook over terwijl hij dromerig naar de van kleur veranderende bladeren kijkt. Tot een ziekte de hele stad in chaos brengt en alle volwassenen kleurenblind worden. Een jongen van elf gaat opzoek naar de bron om, voor hij volwassen wordt, zijn kleurzicht te behouden. Een zwerver sleept zich door de straten. De wereld om hem heen gebeurt maar. Hij hoort de chaos en laat deze buiten zijn steegje. Tot hij naar buiten wordt gedwongen en blijkt dat hij een steeds groter onderdeel wordt de wereld, van de Stad zonder Naam.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 145mm x 210mm
    Aantal pagina's : 59
    Uitgeverij : Niet bekend
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 06-2017
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (10 uit 1 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

    18-07-2017
    Een klein meesterwerk
    Het boek is klein, dun en makkelijk leesbaar; doch rijk aan overvloedige fantasie en spanning. Een aanrader!


    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De eerste keer dat Faan niet in een flat sliep, maar op een bankje in een cel, was na een ruzie met de verhuurder. Hij was te laat met zijn huur en dit was een gewoonte geworden. Hij te laat en de man zou dan komen zeuren. De vriend van de verhuurster. Zij was een grote, in de brede zin, mollige vrouw met een net zo mollig uitziend brilletje en ze had een kast van een vriend. Oostblok materiaal. Desondanks had hij Faans rechtse niet verwacht, gezien de zwerver nauwelijks in staat was naar de deur van zijn appartement te lopen.
“Als je alcohol kunt kopen, kan je huur betalen” zei de Oostblok kast terwijl hij de fles van Faan greep. De verhuurster had na de dof klinkende klap meteen de politie gebeld. Zij troffen Faan stoïcijns vooruitkijkend op de bank aan met zijn inmiddels lege fles jenever naast zich. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen