€ 15,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De tweeling krijgt een drieling

kinderboek ook interessant voor volwassenen met interesse in of affiniteit met autisme

Ellen Lambrechts • Boek • paperback

  • Samenvatting
    ‘De tweeling krijgt een drieling’ is een titel die uitnodigt om verder te lezen. Want misschien was jouw of uw eerste gedachte wel: ‘Hier klopt iets niet. Want een tweeling kan toch geen drieling baren?’ Wie het boek van Ellen Lambrechts leest zal ontdekken dat er niets is mis gegaan bij het drukken, want deze originele door haarzelf bedachte titel dekt geheel de lading. De beide hoofdrolspeelsters, de tweeling Marlies en Esther, ondernemen allerlei activiteiten met vriendinnen en andere meiden & jongens van hun school.

    Ellen heeft veel tijd en energie in dit debuutboek gestoken en mag trots zijn op het eindresultaat! Niet in de laatste plaats omdat zij op één jaar na altijd scholen voor speciaal onderwijs heeft bezocht en zonder vmbo- of mavo/havo/vwo-diploma aan het werk is gegaan.

    De lezers van dit boek krijgen bovendien een fraai inkijkje in de belevingswereld van kinderen die vertrouwd zijn met en gelabeld aan het woord autisme.

    Ellen Lambrechts is in 1988 in Hattem geboren en woont nu in de gemeente Kampen IJsselmuiden

    De mooie illustraties in dit boek zijn gemaakt door Marieke Priem uit Ermelo.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 170mm x 240mm
    Aantal pagina's : 81
    Uitgeverij : Ellen Lambrechts
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 11-2016
  • Inhoudsopgave
    Het boek telt 17 hoofdstukken en meerdere zwart-wit illustraties in de stijl van de full colour illustratie op de cover
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 15,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Vijf minuten later gaat de bel en dat betekent dat de leerlingen naar buiten moeten. Iedereen ruimt zijn of haar eten en drinken op en ze lopen daarna allemaal naar de gang om hun jas aan te trekken. De meiden van groep zeven gaan buiten bij elkaar op een bankje zitten. Ze kletsen met elkaar en giechelen om elkaars moppen en grappen.

Dan komen er wat jongens uit groep acht en iemand van een andere school en beginnen de meisjes te pesten. De juf die pleinwacht heeft ziet het en zegt tegen de jongen die op een andere school zit: “Je hebt hier niets te zoeken en ga onmiddellijk van het schoolplein af!” De jongen begint flink te schelden en de juf vraagt gauw aan de meisjes van groep zeven of ze de directeur willen ophalen. Ze rennen snel met z’n allen naar binnen en lopen naar het kamertje van hun directeur. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen