€ 9,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De ware geschiedenis van Bockert Branningszoon

Annelies Verbrugge • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Ardith groeit op in een kasteel, net als in een sprookje. Toch zou ze graag ook een spannend avontuur beleven. Dan krijgt ze van haar grootvader, die in de bibliotheek van de Koning werkt, de opdracht om naar de stad Eldervoort te reizen en daar te zoeken naar de ware geschiedenis van Bockert Branningszoon. De mensen in Eldervoort vertellen graag over deze grote held: hij zou een monster gevangen hebben en een tovenaar hebben verslagen. Maar de verhalen kunnen onmogelijk allemaal waar zijn. En terwijl Ardith zoekt, gebeuren er steeds meer vreemde dingen om haar heen. Het lijkt wel alsof de stad opnieuw betoverd wordt...
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 145mm x 210mm
    Aantal pagina's : 252
    Uitgeverij : Eigen beheer
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 10-2016
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (8,7 uit 3 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

    18-02-2017
    De ware geschiedenis van Bockert Branningszoon
    Het aantal gedachten spinsels van de schrijfster overtreft het aantal kleuren op mijn schilderpalet. Hierdoor aan afwisseling geen gebrek. Nauwelijks van de ene verbazing bekomen wacht de volgende schokkende gebeurtenis. Een spannend verhaal dat je weg voert van de dagelijkse beslommeringen. Ik heb het graag gelezen.


    Geplaatst door uit Hoeksche Waard , leeftijd 70+
    Waardeert het boek met een 9 uit 10


    22-12-2016
    Fantasierijk en spannend boek
    Het boek is met vaart en humor geschreven in een heel prettige, lichtvoetige stijl. Het verhaal speelt zich af in een fantasieland in middeleeuwse setting, maar het thema is actueel: welke verhalen die je hoort of leest zijn waar en hoe kun je dat weten? De hoofdpersoon Ardith gaat op zoek naar het antwoord op deze vraag en beleeft al doende allerlei avonturen. De personages in het boek zijn soms vreemd en sprookjesachtig maar hebben toch ook altijd iets herkenbaars. Ze komen wel tot leven. Ook ik heb als volwassene dit jeugdboek met plezier gelezen.

       Prettige, vlotte stijl.
       Humor en spanning

    Geplaatst door uit Den Haag , leeftijd 60-69
    Waardeert het boek met een 8 uit 10


    19-11-2016
    De ware geschiedenis van Bockert Branningszoon - review
    Een echt ontzettend leuk boek! Ik was verrast door de mooie omschrijvingen van Eldervoort, de stad waarin de hoofdpersoon Ardith op onderzoek uit gaat. En met de kaart voorin wordt je als lezer constant geprikkeld te bedenken hoe Bockert Branningszoon zo'n enorme held is geworden. Ondanks dat het een kinderboek is, heb ik het ook als volwassene met plezier gelezen. Vooral de referentie naar bekende sprookjes vond ik erg grappig en goed gevonden.


    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 9,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen