€ 8,41

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Kathy

Kathy, Spin en Opa Tovenaar

Paul de Rooij • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Kathy is een meisje dat op de lagere school zit. Ze heeft een eigenaardig vriendje, een kleine Spin die ook kan praten. Tijdens een wandeling komen ze bij een kasteel. Ze gaan naar binnen en willen met de lift naar boven. Deze lift praat en brengt hen naar Opa en Oma Tovenaar. Opa kan meestal heel goed toveren. Soms gaat het een klein beetje fout, maar dan beginnen wel de avonturen......

    Kathy, Spin en Opa Tovenaar is het eerste deel van de Kathy en Spin boekenserie, als hobby geschreven door debutant (opa) Paul de Rooij. Een voorleesboek en / of leesboek vanaf groep 4. Lettergrootte en het aantal woorden per zin zijn op deze doelgroep aangepast.

    Vanaf september 2017 wordt elk kwartaal een volgende deel uitgegeven. Het aan deel 1 aansluitende deel 2 is zelfs al vanaf november 2017 te bestellen bij Boekbestellen.nl . De delen 3, 4 en 5 zijn gepland voor 2018, in de maanden maart, juni en september.

    Veel (voor-) leesplezier toegewenst!
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 145mm x 210mm
    Aantal pagina's : 128
    Uitgeverij : Niet bekend
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 08-2017
  • Inhoudsopgave
    Inhoud

    1. Kathy en haar vriendje
    2 Opa Tovenaar
    3 Op bezoek
    4 Allemaal kleuren
    5 De gouden toverstok
    6 Kikker, hond en eendje
    7 Het toverboek
    8 Naar school
    9 De klas
    10 Het eten vergeten

    11 Juffrouw vertelt
    12 Wie gaan we vragen?
    13 Opa tovenaar vragen
    14 Keessie, wij willen wat vragen
    15 Opa wakker maken
    16 Deksel oorpijn
    17 Waar is Keessie?
    18 Is iedereen wakker?
    19 Eerste hulp tovenaren
    20 Komt Keessie wel weer terug?

    21 Wil Keessie helpen?
    22 doediedoedomdom
    23 De appels in de boom
    24 Zal het lukken?
    25 Naar deel twee toveren
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 8,41

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Spin werd de volgende dag wakker. Hij had heel lekker geslapen. In zijn mooie bruine koffer. Naast het bed van Kathy. Gaan we weer naar het kasteel Kathy? Met de pratende lift? En naar Opa en Oma Tovenaar?

Ja leuk, zei Kathy. Kom op, we gaan! Nee, zei Spin. Ik wil wat geven aan Opa en Oma. Een mooie tekening. Wat een goed idee, zei Kathy. We gaan eerst tekenen.

De tekening van Kathy en Spin is klaar. Spin pakte zijn koffer. Hij legde daar de tekening in. Kom, zei Spin, we gaan Kathy. Het was maar een korte wandeling naar het kasteel.

Kathy en Spin waren bij het kasteel. Kom we lopen naar de pratende lift, zei Spin. Hallo pratende lift. Wij willen naar boven. Naar Opa en Oma Tovenaar.

Dat is goed, zei de pratende lift. Kom maar binnen. Dan gaan we naar boven. Heel hoog in de toren. En vergeet niet jullie koffer mee te nemen.

De lift ging snel naar boven. En de deur ging open. Spin riep: Opa en Oma waar bent U? Hallo zeiden Opa en Oma Tovenaar, wat fijn dat jullie er zijn.

Oma maakt taart. Als het klaar is dan ga ik toveren, zei Opa. Ik tover aardbeien. Die legt Oma dan op de taart. Of willen jullie kersen? Ik graag aardbeien, zei Kathy. Want die vind ik erg lekker. En Spin liever kersen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen