› Witte Engel

Witte Engel


Diana van Bezouwen


Auteur : Diana van Bezouwen
Binding : Paperback
Distributievorm : Boek (print, druk)
Formaat : 142mm x 208mm
Aantal pagina's : 269
Uitgeverij : Gopher B.V.
ISBN : 9789051795868
Datum publicatie : 04-2008
Levertijd : 5-7 werkdagen

Alternatieve distributievormen
ePUB niet beschikbaar (digitaal)
PDF niet beschikbaar (digitaal)

Boek


€ 16,90
Flaptekst:
Dit is het derde boek van Diana van Bezouwen, een spannende en in volle vaart geschreven roman die de lezer meevoert naar de gevoelswereld en de belevenissen van de zestienjarige Marian. Haar gewone en zorgeloze leventje komt door een duister geheim in een stroomversnelling en begint hoe langer hoe meer op een nachtmerrie te lijken

Uit het boek:
'Voorzichtig doe ik nog een stapje naar voren. De wind ruist langs mijn oren, die ik bijna niet meer voel door de extreme kou. Er is niet veel voor nodig om het op een ongeluk te doen lijken. Ze zullen zich hooguit afvragen wat er precies is gebeurd. Of het misschien zelfmoord was.
"Ze was zo ongelukkig, dat zag je meteen aan haar. Dat idiote, zwarte uiterlijk, dat nieuwe leventje, die plotselinge nieuwe kant van Marian. Zo provocerend!"
De kranten zouden er vol van staan als het niet om zelfdoding zou gaan, maar om een misdrijf of een ongeval. Maar ik ben niet gek! En helemaal niet suïcidaal. Zeker niet na vandaag.'

Diana van Bezouwen (1969) is werkzaam als IT-projectleider bij een grote, financiële instelling en woont in Bergschenhoek. Haar vlot geschreven boeken zijn steeds weer verrassend en spannend, waardoor je ze in één adem zou willen uitlezen.

Van dezelfde auteur zijn verschenen:
Ik ben verknipt (2006)
Ik had je zo lief (2007)

scoort een 0 uit 0 reviews


Veilig bestellen

Klantenservice

Veilig betalen

  • Logo Betaalmogelijkheden

Verzending

  • Logo verzendmogelijkheden
Boekenbestellen maakt gebruik van cookies.        Verberg deze melding en accepteer Verberg