Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 82,50


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Aandelen in de BV in het vermogensrecht (boek)

 • Gemeenschap (boek)

Aandelen in de BV in het vermogensrecht

S. Perrick • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Niet eerder beschouwde een titel aandelen in een besloten vennootschap vanuit vermogensrechtelijk perspectief en tevens als voorwerp van het vermogensrecht. Alle belangrijke vraagstukken komen aan bod: van overdracht en verpanding van aandelen, tot meer incidentele thema#s zoals de bescherming tegen beschikkingsonbevoegdheid. Ideaal als naslagwerk voor advocaat, notaris, bedrijfsjurist en fiscalist. Specifieke kennis omtrent vermogensrechtelijke aspecten is van groot belang voor iedereen die werkzaam is in de vennootschapspraktijk. Aandelen in de BV in het vermogensrecht biedt hierin uitkomst: het is de eerste titel die aandelen in een besloten vennootschap als voorwerp van het vermogensrecht en vanuit het oogpunt van het vermogensrecht beschouwt. Geen vergelijkbare uitgave biedt u een dergelijke diepgaande bespreking van belangrijke vermogensrechtelijke vraagstukken die van belang zijn in het vennootschapsrecht. De uitgebreide inhoudsopgave helpt u gemakkelijk uw weg te vinden binnen de logisch opeenvolgende thema#s. U vindt in deze uitgave een uitgebreide bespreking van relevante thema#s voor de vennootschapsrechtelijke praktijk. De titel behandelt enerzijds de #alledaagse# vraagstukken binnen dit vakgebied, zoals de overdracht en verpanding van (geblokkeerde) aandelen. Anderzijds komen situaties die minder typisch zijn voor de praktijk ook uitgebreid aan de orde. Voorbeelden hiervan zijn de executie van (verpande) aandelen en de bescherming tegen beschikkingsonbevoegdheid. Kortom: deze titel is uiterst geschikt als naslagwerk voor de advocaat en de fiscalist, maar evenzeer van groot belang voor het notariaat en bedrijfsjuristen. Deze titel is vernieuwend, overzichtelijk en verdiepend: Aandelen in de BV in het vermogensrecht is een onmisbaar exemplaar binnen uw vakliteratuur.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : S. Perrick
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Wolters Kluwer Nederland B.V.
  ISBN : 9789013159707
  Datum publicatie : 11-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 82,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen