€ 10,00

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Another South-Africa

Corinne Welp • ebook • pdf

 • Samenvatting
  De meeste mensen denken bij Zuid-Afrika aan droge vlaktes met olifanten, leeuwen en andere wilde dieren. Maar dit prachtige land heeft ook de grootste variatie wilde bloemen van de wereld. In augustus, na de eerste voorjaars regens vindt er een explosie plaats van inheemse bloemen op plekken, waar de rest van het jaar niets te zien is. Zeeën van bloemen in allerlei kleuren zo mooi dat het gezien moet worden. Deze fotogids toont de beste plekken om wilde bloemen in Zuid-Afrika te zien. Kaarten wijzen aan waar de foto's genomen zijn, en de route om er te komen. Maar het toont vooral wat er te zien is. Gebruik Adobe Reader, zet het op 1 pagina bekijken en 'veeg' jezelf naar Zuid-Afrika. Boek is in het Engels.

  South-Africa has the richest variaty of indigenous flowers in the world. In August deserts turn into carpets of flowers. This amazing natural phenomenon cannot be described. Discover the beauty of South-African wildflowers in English photo guide. Use Adobe Reader, set it to 1 page viewing and swipe yourself to 'Another South-Africa'
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Corinne Welp
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Corinne Welp
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 10-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 10,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Voor een voorproefje kopieer deze link in de adresbalk van een zoekmachine
https://corinnewelp3.wixsite.com/another-south-africa
Copy link into a search engine and get a preview. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen