Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 47,95


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Basisboek journalistiek (boek)

Basisboek Journalistiek

Bas Verschoor • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Basisboek Journalistiek is al jaren hét basisboek voor studenten journalistiek. Een standaardwerk dat je uitstekend op weg helpt in je journalistieke carrière. Het levert je een stevige theoretische basis en leert je journalistieke vaardigheden succesvol in de praktijk toe te passen. Een levendige en compacte introductie in het vakgebied. Met een schat aan praktijkvoorbeelden die de stof laten leven voor je. Compleet met een ondersteunende website die je op de hoogte houdt van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen. Aan bod komen onder andere journalistiek denken en werken, nieuws vergaren en verwerken, bronnen, journalistieke ethiek, journalistiek schrijven en de belangrijkste journalistieke genres. Uitgebreide aandacht krijgen: (online) nieuwskanalen, multimediaal werken, social media en online research. De nieuwe, vijfde editie vertelt je alles over de belangrijkste veranderingen in het vakgebied, waaronder de online ontwikkelingen, freelance- en burgerjournalistiek. Met het Basisboek Journalistiek is je kennis helemaal up-to-date! Waarom kiezen voor Basisboek Journalistiek - hét basisboek voor journalistiek - de beste basis voor je journalistieke carrière; - perfecte balans tussen theorie en praktische vaardigheden - met aandacht voor de nieuwste (online) ontwikkelingen op de website.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Bas Verschoor
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Noordhoff
  ISBN : 9789001855444
  Datum publicatie : 08-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 47,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen