€ 9,95


PRINT boek

  € 19,95

ePUB ebook

  € 9,95

Meer van deze auteur


 • Bear (ePUB)

 • Bear (boek)

Bear

Sander Waulthers • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Wie is er op die bewuste nacht in december in hun huis geweest? Als het daadwerkelijk een beer was geweest, dan waren ze in bijzonder groot levensgevaar. Het klopte gewoonweg niet. Was het werkelijk de natuur die zich zo vreemd gedroeg?

  Tim Wrickley kan de onwetendheid al snel niet meer verdragen en vertrekt met zijn hond de bossen in, vlakbij het normaal zo vredige Great Falls, in de Amerikaanse staat Montana. Hij gaat zonder gebruik te maken van zijn innerlijke kompas en reeds ontvangen signalen op zoek naar antwoorden. Maar vindt hij ze wel, of ontdekt hij iets anders?

  Tim laat zijn gezin - zijn Anna en kinderen Jess (5) en Joseph (7) - alleen achter. Dat was ook het plan. Vormt dit hun enige redding of ligt het gevaar daardoor juist dichter bij huis op de loer? Misschien komt het wel vanuit een andere hoek en gaat het volledig mis.

  Het leven kan genadeloos zijn. Maar bijt het ook door? Je vraagt je af of werkelijk niets is wat het lijkt. Nee, niets is wat het lijkt. Maar daar kom je zelf wel achter.

  Sander Waulthers neemt je in deze psychologische thriller mee op kruistocht naar het kwaad. De beer schuilt ook in jou. Maar luister jij naar zijn gegrom?


  (Bear, tweede druk)
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Sander Waulthers
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Sander Waulthers Uitgeverij
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 03-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95


direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen