Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 52,64


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • BiSL® Next - Een framework voor Business-informatiemanagement (ePUB)

 • BiSL ® Next - A Framework for Business Information Management (boek)

BiSL® Next – Een Framework voor business-informatiemanagement

Walter Zondervan • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Dit boek geeft een beschrijving van de nieuwe generatie van BiSL®, Business Information Services Library. BiSL® Next is een public domain standaard voor business-informatiemanagement met richtlijnen, good practices en praktische templates. Het biedt handvatten voor leidinggevenden die positief staan tegenover de digitalisering en voor degenen die met hen samenwerken, met als uiteindelijke doel om betere bedrijfsresultaten te bereiken door betere inzet van IT. Twaalf elementen, vier drivers (sturingsconcepten), vier domeinen en vier perspectieven, vormen de basisprincipes van BiSL Next. De doelgroep van dit boek zijn businessmanagers, business-informatiemanagers, businessanalisten, CIO’s en IT-managers, en daarnaast ook de bedrijfsadviseurs op dit gebied. Aan de hand van de beschrijving van de twaalf elementen, geeft dit boek inzicht hoe business-informatiemanagement het best kan worden beheerd en uitgevoerd in een organisatie en hoe daar het best van kan worden geprofiteerd. Dit boek is ook de officiële literatuur voor het BiSL® Next Foundation examen van APMG.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Walter Zondervan
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Adobe DRM   Informatie 
  Uitgeverij : Van Haren Publishing
  ISBN : 9789401806091
  Datum publicatie : 04-2019
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord Leestips Inleiding Introductie Het BiSL Next framework Doel van dit boek Doelgroep 1 Waarom heb ik BIM en BiSL nodig? 2 Organisatiestrategie, governance en serviceontwerp 3 Inzicht in BiSL 4 Sturingsconcepten (drivers) 5 Het domein Governance 6 Het domein Strategie 7 Het domein Verbetering 8 Het domein Operatie 9 Opstarten business-informatie met BiSL, een aanzet Bibliografie Appendix A Terminologie en definities BiSL Next Index
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 52,64


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen