Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 85,00


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

  € 13,50

Meer van deze auteur


 • 2 (boek)

 • 1 Algemene nationale en Europese aspecten, toezicht en handhaving (PDF)

2

Ingrid van der Klooster • ebook • pdf

 • Samenvatting
  In Koersen door de Wft op het financieel toezicht (vierde druk, 2012) zijn diverse onderwerpen behandeld die nu bijeengebracht zijn in Deel II: Effectenuitgevende instellingen. De desbetreffende onderwerpen zijn door de diverse ontwikkelingen sinds het verschijnen van het boek uit 2012 grondig geactualiseerd en uitgebreid met enkele nieuwe onderdelen. Deel II van Koersen door de Wet op het financieel toezicht is, evenals het reeds verschenen Deel III, dat betrekking heeft op beleggingsinstellingen en icbe’s, en het recent verschenen Deel I over de algemene nationale en Europese aspecten, toezicht en handhaving, een zelfstandig geheel dat complementair is aan de andere twee delen en de nog te verschijnen nieuwe Delen IV (beleggingsondernemingen) en Deel V (banken). Deel II bestaat uit zeven hoofdstukken. Hoofdstuk 1 is een inleidend hoofdstuk met onder meer de voor Deel II belangrijke begrippen. Hoofdstuk 2 bevat een uitgebreide behandeling van de Prospectusverordening 2017 die in juli 2019 in de gehele EU in werking treedt en betrekking heeft op de aanbieding van effecten aan het publiek en de toelating tot de handel op een gereglementeerde markt. Hoofdstuk 3 ziet op de regels waaraan Euronext bij de toelating van effecten en die waaraan de effectenuitgevende instelling onderworpen zijn. De informatieplichten en de meldingsplichten voor effectenuitgevende instellingen en haar aandeelhouders zijn ondergebracht in de Hoofdstukken 4 en 5 inclusief dat onderdeel van de Richtlijn aandeelhoudersrechten dat een plaats heeft gekregen in de Wft en in juni 2019 inwerking zal treden. De diverse regels voortvloeiend uit de Verordening marktmisbruik is het onderwerp van Hoofdstuk 6, toegespitst op de effectenuitgevende instelling en de bij haar werkzame personen. Tot slot, Hoofdstuk 7 waarin de regels inzake het openbare bod aan bod komen.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Ingrid van der Klooster
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom Juridische uitgevers
  ISBN : 9789462743267
  Datum publicatie : 08-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 85,00


niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen