Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 12,95


PRINT boek

  € 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • A life of continual crime (boek)

 • De dagen en nachten van Titus van Delwijn (boek)

De dagen en nachten van Titus van Delwijn

Joost Nillissen • ebook • pdf

 • Samenvatting

  Titus van Delwijn ontwaakt maanden na een auto-ongeluk uit een coma en ontdekt dat zijn geheugen is gewist. Er resten hem slechts enkele verwarrende herinneringen aan zijn vroege jeugd en vooral aan de vakanties bij zijn opa op het platteland.

  De dagen zijn gevuld met therapie en het zoeken naar antwoorden: waarom verkocht hij kort voor het auto-ongeluk zijn kapitale pand in Amsterdam om in een Gelders gehucht een eenvoudig rijtjeshuis te betrekken? Wat was de aard van zijn relaties met de vrouwen in zijn leven? Zo zijn er tal van raadsels die hij een voor een oplost. Titus herontdekt zichzelf en is niet ontevreden.

  Maar de nachten zijn gevuld met visioenen van demonen, wanneer ht bontgekleurde beest hem terugvoert naar zijn jeugd en in verontrustende beelden laat zien wat er toen allemaal is voorgevallen. Als peuter was Titus getuige van een gruwwelijk incident en nu blijkt Titus toch niet de man te zijn die hij dacht te zijn. Niets is wat lijkt. 

 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Joost Nillissen
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Uitgeverij Terebint
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 09-2011
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,95


niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen