€ 8,65

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

De Eros Tours dagboeken

Anthony William • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Opwindende verrassingen voor de deelnemers aan een erotische groepsreis in donker Afrika. We zijn terug in de 70er jaren. Vrije seks doet opgang. AIDS en HIV zijn nog onbekend. Reisleider Tony van Eros Tours organiseert bijzondere activiteiten die de hormonen prikkelen. Dat moet wel met een orgie eindigen.
  Tony vraagt deelnemers hun belevenissen voor hem vast te leggen. Een selectie daaruit is, samen met zijn eigen aantekeningen, vastgelegd in dit boek. Tijdens de niets verhullende beschrijving van de seksuele belevenissen, wordt de lezer regelmatig op het verkeerde been gezet. (Alleen voor volwassenen) ----
  Uitsluitend verkrijgbaar als PDF-bestand, dus direct leesbaar op vrijwel elke computer, iPad of E-reader.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Anthony William
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : AWH
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 12-2012
 • Inhoudsopgave
  De dagboekfragmenten zijn op een logische manier gegroepeerd per reisdag.

  Mocht u het lezen onverhoopt moeten onderbreken, let dan op het paginanummer
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 8,65

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Fragment uit één van de dagboeken:

Een lokale jeugdgroep heeft voor ons een welkomstvoorstelling gegeven in de lounge. Het was een clubje van drie jongens en twee jonge meiden en het programma bestond uit lokale zang en dans. De jongens maakten daarbij gymnastische sprongen, waarbij ze hard met hun gestrekte benen op de grond sloegen of zich op hun kont lieten vallen.
         Ik heb thuis wel eens eerder Afrikaanse groepen in het theater zien optreden. Dan waren alle deelnemers steevast in strakke bruine broekjes gestoken en hadden de dames bruine bh’s onder hun traditionele kleding. Niet hier! De beide meisjes waren topless. De jongste van de twee had twee kleine vooruitstaande borstjes. Het andere (maar iets oudere) meisje stevige tieten met grote tepelvlekken, die bij elke beweging op en neer dansten. En onder de rokjes van gedroogde bladeren zat ook niets. Bij draaiende dansbewegingen kwamen hun donkere volle billen en zelfs hun kruis volop in beeld.
         En dan de drie jongens. Naar schatting in leeftijd variërend van 16 tot even boven de 20 (maar ik kan de leeftijden van die zwarte jongens moeilijk inschatten). Elk met alleen een touwtje om het middel en zowel voor als achter een smalle schaamlap tot halverwege het bovenbeen. Bij de wilde bewegingen die ze doorlopend maakten, stonden ze geregeld bijna naakt. Hun zwarte piemel en ballen dansten in volle glorie op en neer. Om mij heen kijkend, zag ik dat alle (en met name de vrouwelijke) toeschouwers als gefascineerd naar dat erotische tafereel zaten te staren. Bij de oudste van de drie knapen begon dat heen en weer slingeren van zijn genitaliën duidelijk effect te sorteren. Zijn pik werd steeds stijver. Als hij even stil stond, toonde de flinke punt in de schaamlap zijn opkomende erectie.
         Aan het eind van de show werd stevig geapplaudisseerd. De jongelui liepen in een rijtje snel naar de uitgang. Eerst de meiden en dan de jongens met de oudste als laatste. Rosie, die naast mij bij de deur zat, sloeg quasi per ongeluk zijn schaamlap opzij. De grote zwarte penis floepte in volle glorie tevoorschijn. Hij draaide zich kwaad om. Greep haar pols vast en sleurde haar achter zich aan de gang op.
         Pas een half uur later kwam ze terug naar onze kamer. Uiteraard brandde ik van nieuwsgierigheid om te horen wat er was gebeurd. Ze had er geen moeite mee om mij dat uitgebreid te vertellen:

Wat Rosie aan haar vriendin vertelde en wat ze zelf in haar dagboek opschreef, kunt u lezen in dit niets verhullende boek.

  ×
SERVICE
Contact
 
Vragen