Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 8,95

PRINT boek

  € 18,95

ePUB ebook

  € 8,95

Meer van deze auteur


 • De Financiële Reddingsboei, hoe voorkom ik dat ik financieel verzuip? (ePUB)

 • De Financiële Reddingsboei, hoe voorkom ik dat ik financieel verzuip? (boek)

De Financiële Reddingsboei, hoe voorkom ik dat ik financieel verzuip?

Jeroen Langendam • ebook • pdf

 • Samenvatting

  Veel mensen worstelen met hun financiën. Rekeningen, aanmaningen... Sommigen dreigen zelfs in de schuldsanering te komen. Mensen die dat hebben meegemaakt vertellen hoe ze elke week slechts een paar tientjes “zakgeld” kregen, en dat een ander alle financiële beslissingen voor hen nam. Een vreemde, die bepaalt of je bepaalde zaken wel of niet mag kopen.

  Dat schrikbeeld, dat willen we voorkomen. Tijd voor ingrijpen, tijd voor actie. En omdat zachte heelmeesters stinkende wonden maken, schuwen we daarbij de drastische maatregelen niet.

  In dit boek begin je met het maken van een overzicht, om te zien hoe groot je probleem nu eigenlijk is. Daarna stel je jezelf besparingsdoelen, die je vervolgens gaat realiseren door systematisch al je uitgaven af te gaan. Daarna ga je op zoek naar extra inkomsten.

  Als de financiële nood het hoogst is, is de financiële reddingsboei nabij!

 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Jeroen Langendam
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 05-2013
 • Inhoudsopgave

  Inleiding. 7

  Hoofdstuk 1: De noodzaak. 8

  Hoofdstuk 2: Het simpele recept. 9

  Hoofdstuk 3: Inzicht in je uitgaven. 10

  Hoofdstuk 4: Het classificeren van kosten. 13

  Hoofdstuk 5: Stel jezelf een haalbaar doel en loof een beloning uit. 17

  Hoofdstuk 6: Het snijden in de kosten. 20

  Hoofdstuk 7: Hou het vast. 27

  Hoofdstuk 8:  Vergroot je inkomen. 28

  Hoofdstuk 9: De balans opmaken. 37

 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 8,95

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Niet lang geleden werd ik getroffen door financieel noodweer. Door de dalende huizenprijzen was de waarde van mijn woning gedaald onder de hypotheekschuld. Dat is op zich geen probleem, zolang je de maandelijkse betalingen kunt opbrengen. Maar toen ik werkloos thuis kwam te zitten, begon ik te twijfelen aan mijn vermogen mijn kosten te blijven betalen.

Sterker nog, ik raakte in paniek. Als een volslagen bezetene sloeg ik aan het solliciteren, waarbij ik op elke baan reageerde, ook al was bij voorbaat duidelijk dat ik geen geschikte kandidaat was. Na de zoveelste afwijzingsbrief viel het kwartje: op deze manier ging ik het probleem niet oplossen, het werd tijd dat ik mijn problemen op een effectievere manier te lijf zou gaan.

Al experimenterend en onderzoekend heb ik een methode ontwikkeld die mij heeft geholpen mijn financiën op orde te krijgen. Het was een moeilijke tijd, waarbij ik ook afscheid heb moeten nemen van een aantal voor mij erg belangrijke gewoontes. Ik heb ook mijn trots moeten laten varen door af en toe ronduit toe te geven dat ik op het moment helaas niet zoveel te besteden heb. Ik heb echter goede resultaten behaald, waardoor ik mijn toekomst minder somber tegemoet zie.

Ook jij, de lezer, zult veel hebben aan de methode die ik met vallen en opstaan heb ontwikkeld. Daarom heb ik dit boek geschreven. Mijn doel is om jou te helpen om weer op te krabbelen.

×
SERVICE
Contact
 
Vragen