Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 6,60

PRINT boek

  € 15,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • De Gouden Regenboogreis (boek)

De Gouden Regenboogreis

meditatieverhalen voor kinderen

Diana Heemskerk • ebook • pdf

 • Samenvatting

   

  De gouden regenboogreis is een bundel met geleide meditaties en visualisaties en spelletjes voor lichtkinderen van 4 – 11 jaar.

  De meditaties en visualisaties begeleiden de kinderen naar een diepere staat van ontspanning en heling. De kinderen reizen als het ware naar andere dimensies en werelden waar ze oude en nieuwe vrienden ontmoeten, avonturen beleven, spelen, nieuwe energie opdoen, talenten ontdekken en zich zelfverzekerder voelen in het hier en nu. De geleide meditaties en visualisaties zijn geschreven in de gouden regenboogfrequenties. 

  De gouden regenboogfrequenties zijn trillingen en vibraties uit deze andere dimensies en werelden, die fijnstoffelijker van aard zijn. De kinderen staan van nature al in contact met deze dimensies. Door bewust contact te maken met de gouden regenboogfrequenties via de meditaties herstellen en versterken de kinderen hun etherische lichtlichamen wat weer doorwerkt op hun fysieke lichamen.

  Tevens is dit boekje bedoeld voor lichtkinderen en hun ouders/voogden of begeleiders om op een speelse en creatieve en actieve manier open te staan voor elkaars wereld. De kinderen herkennen zich eenvoudig in de rijke meditaties met visualisaties, vragen en spelletjes, die ze helpen om zich meer thuis te voelen op onze aarde en thuis te komen in zichzelf.

   

  Kinderen van deze tijd

  Veel kinderen in deze tijd, ook wel lichtkinderen genoemd, hebben verbindingen met andere dimensies en werelden via gouden regenboogfrequenties. De kinderen brengen deze frequenties op aarde en helpen zo mee om de nieuwe aarde te manifesteren. De kinderen zijn gevoelig, intuïtief, creatief en wijs voor hun leeftijd. Vaak zijn de kinderen ook heldervoelend, helderziend, helderhorend, helderruikend of helderwetend of een combinatie hiervan. Zij leven in het moment en ervaren dingen die voor anderen verborgen blijven. Ze kunnen helen met hun handen, voelen de steeds veranderende energieën van de aarde, de kosmos en van andere mensen en kunnen ons hierover veel uitleggen. Ook zijn zij vaak vanzelf op plekken waar hun aanwezigheid de situatie helpt en heelt, of het nu om mensen, de natuur of de kosmos gaat.

  Deze lichtkinderen kunnen dit omdat zij voortdurend in contact staan met andere dimensies en werelden. Dit is voor hen heel normaal, en zij praten hier gemakkelijk over als ze nog heel jong zijn. De kinderen leven ook in een wereld met anderen die zich niet altijd bewust zijn van alle dingen die zij wel ervaren. En als deze kinderen ouder worden krijgen ze vaak etiketten uit het reguliere onderwijs en de gezondheidszorg zoals hooggevoelig, dyslectisch, autistisch of adhd en add. De kinderen begrijpen niet altijd waarom ouders/voogd of begeleiders zoveel onbegrip kunnen tonen of angst en spanning voelen in de omgang met hen, en ook met elkaar. De ouders/voogd of begeleiders kunnen de kinderen onvoldoende ontmoeten en begrijpen in hun wereld. De kinderen voelen zich dan gedesoriënteerd en verward, en kunnen zich uiten in ander gedrag, zoals teruggetrokkenheid en lethargie, of juist extreem gedrag zoals woedeaanvallen en impulsief spiegelgedrag zoals adhd en add.

  De ouders/voogd of begeleiders kunnen de kinderen helpen opnieuw contact te maken met hun eigen wereld via de gouden regenboogfrequenties. De kinderen kunnen hun belevenissen en boodschappen uit de andere dimensies en werelden met ons delen, als ouders/voogd en begeleiders daarvoor open staan. Zo kunnen de kinderen zichzelf zijn, en voelen zich net zo verbonden met de andere dimensies als met hun plekken op aarde.

   

   

 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Diana Heemskerk
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Rainbowdoorway
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 07-2012
 • Inhoudsopgave

  Inhoudsopgave

   

  Kindermeditatie............................................................................................8

  Gouden Regenboog frequenties...............................................................8

  Hoe kun je dit boek gebruiken...................................................................9

  Kinderen van deze tijd.................................................................................10

  Sterrenvolkeren, light gidsen, engelen, elementals................................10

   

  Meditaties 

   

  Aardsengel Michaël.......................................................................................13

  Vragen en spelletjes......................................................................................17

  De Magische Witte Tovenaar........................................................................19

  Vragen en spelletjes......................................................................................23

  Het Elvenspel..................................................................................................25

  Vragen en spelletjes......................................................................................29

  De Kosmische reis...........................................................................................31

  Vragen en spelletjes......................................................................................34

   

  De Vliegende Eenhoorn.................................................................................37

  Vragen en spelletjes.......................................................................................41

  De Verlegen Zeemeermin.............................................................................43

  Vragen en spelletjes.......................................................................................48

  De Regenboogreis..........................................................................................51

  Vragen en spelletjes.......................................................................................54

   

  Over de auteur.................................................................................................57

     
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 6,60

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Aartsengel Michaël

Duur : 20 minuten

Bevordert : loslaten van angsten, kracht, eigenwaarde 

Ontspanningsoefening 

Zoek een fijne plek op waar je je gemakkelijk voelt, of ga lekker liggen onder een warm dekentje…je mag je oogjes dicht doen...Zucht dan eens diep...Héél diep...En blaas de adem weer uit… Adem nog drie keer in... en…uit… en…in… en…uit… en…in… en…uit…Je lichaam wordt heel zacht van binnen...Van je kruin tot je kleine teen.

Je ligt op een prachtige open plek in een weide…Je ziet de hoge grassprieten en klaprozen om je heen...Ze genieten van het zonlicht en lijken als vlinders om je heen te dansen…Het is een zonnige en warme dag…Je kijkt naar de helderblauwe hemel...

Het valt je op hoe zacht en warm alles is...Een blauwe vlinder vliegt een rondje boven je....De wind aait heel zachtjes over je wang....

Je voelt je er heel veilig en vertrouwd...Dan zie je in de verte een straal van licht uit de hemel komen...Helemaal naar de aarde…Je kijkt nog eens beter…En ziet een prachtige grote Engel naar beneden komen...

Als hij dichterbij is, zie je hoe hij naar je glimlacht...Met prachtige glinsterende ogen... 

Hij ziet er sterk en krachtig uit… ‘Ik ben Aartsengel Michaël’, zegt de prachtige grote engel…‘Je bent veilig...Ik bescherm jou…’en je weet dat het zo is...

Hij gaat achter je staan...Hij legt zijn beide handen zachtjes op je schouders…Je voelt hoe zijn kracht vanuit je schouders door je hele lichaam verspreidt... Voel maar even...Het geeft je een goed gevoel... 

Een gevoel van vertrouwen.

×
SERVICE
Contact
 
Vragen