€ 9,95


PRINT boek

  € 17,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Stilte Graag! (boek)

 • BALANS IS DE SLEUTEL (boek)

De liefde van een gebroken hart

Kimar Hevanz • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Jasmijn is een jonge Nederlandse vrouw die de kans krijgt om voor een korte periode terug te keren naar haar geboorteland, Spanje. Ze wordt ingehuurd door de rijke familie Gomez om de oude mevrouw Gomez te verzorgen, die hulpbehoevend is.
  Jasmijn wordt door vrijwel de hele familie met open armen ontvangen en al snel worden haar verzorgende kwaliteiten gewaardeerd. Ook haar knappe verschijning blijft niet geheel onopgemerkt.

  Victor, de oudste zoon van mevrouw Gomez en tevens belangrijkste erfgenaam voelt zich sterk aangetrokken door Jasmijn. Maar, niet iedereen is even blij met haar komst.

  Grisel, de assistente van Victor is al jaren verliefd op hem en ziet in Jasmijn haar grootste rivale. Ze smeedt een plan om Jasmijn in een kwaad daglicht te stellen. Het is te laat om een huwelijk tussen Jasmijn en Victor af te wenden, maar niet te laat om het prille geluk tussen die twee wreed te verstoren, met gebroken harten als gevolg.
  Kan een gebroken hart helen …?

  Een bewogen en spannend verhaal over liefde, jaloezie, ontroerende emoties en rijkdom. Maar wat is rijkdom in een leven dat vele obstakels kent.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Kimar Hevanz
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Boekwriter4all
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 02-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95


niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen