€ 9,95

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • De kunst en kunde der moeiteloosheid (boek)

 • Meesterschap over de energie van geld en overvloed (PDF)

De sleutelthema's van 'ZIJN... wat je wilt worden'.

Hans Oelen • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Herken jij dat ook, dat je in navolging van vele anderen meer groei wilt in je leven, in je carrière, misschien wil je zelfs jouw eigen onderneming runnen, succes, goede relaties, jouw inkomen vergroten, moeiteloos de goede klanten aantrekken en alsmaar makkelijker en moeitelozer de gewenste resultaten bereiken? Kortom het op alle gebieden van jouw leven steeds rustiger, ruimer en beter hebben?
  Vanuit die wensen heb ik ooit het boek ‘ZIJN… wat je wilt worden’ geschreven, wat inmiddels door velen is gelezen en toegepast. Veel lezers van het boek ‘ZIJN… wat je wilt worden’ beschrijven hun enthousiasme voor wat betreft de inhoud en zijn ook lovend over de stijl waarin de kennis en inzichten worden beschreven. Echter, lopen een aantal lezers voor wat betreft de toepassing van de inzichten met regelmaat vast op de volgorde van de te zetten stappen. Dat is mijn motivatie geweest om ‘De sleutelthema’s’ als een soort werkboek te introduceren. ‘De sleutelthema’s van ZIJN…wat je wilt worden’ beschrijft helder en begrijpelijk het volledige stap-voor-stap programma waarin alle toepassingsaspecten van ‘ZIJN… wat je wilt worden’ aan de orde komen. Ontdek dus hoe je optimaal gebruik kunt maken van jouw innerlijke krachten om hiermee grip te krijgen op de kwaliteit van jouw eigen leven en met name op de gebieden waarop jij dat wilt.

  Mijn naam is Hans Oelen en met wijsheid en veel enthousiasme help ik al sinds 1992 mensen en bedrijven, op een bijzondere manier, hun persoonlijke, professionele en organisatiedromen te realiseren.
  Omzetoptimalisatie, effectiviteit, ontwikkeling, motivatie en structurele verlaging van (ziekte)verzuim zijn enkele van deze gewenste resultaten.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Hans Oelen
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Palaver-trainingen
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 12-2013
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave


  07 Het werkt altijd en overal

  25 Stel vast en bepaal wat je wilt

  28 Visualiseer met gevoel

  30 Verwijder de weerstand

  33 Geïnspireerde actie

  36 Laat los!

  39 Leef vanuit dankbaarheid

  41 Dankbaarheden

  47 Ter afsluiting
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Het werkt altijd en overal

Klinkt je dit bekend in de oren?
Met regelmaat vragen lezers van ‘ZIJN… wat je wilt worden’ mij, hoe ze de uni-versele wetmatigheid nu vóór zich kun-nen laten werken, want velen hebben de inzichten uit het boek tot in perfectie be-grepen, maar hebben nog niet duidelijk waar ze nu het beste kunnen beginnen. Dit veroorzaakt vervolgens het gevoel, dat het werken met de universele wetten en het scheppende proces erg moeilijk is.
De vraag en onzekerheid die dit kan oproepen is dan: ‘Waarom werkt het wel voor anderen, maar nog niet voor mij?’

Hier gaat het om:
De universele wetten werken altijd op de zelfde manier, overal en altijd, onder alle omstandigheden.
Het gaat er daarom niet om of de wetten wel of niet werken, maar of ze tot nu toe werken vóór of tégen jou. Brengt de wet-matigheid jou al de dingen en ervaringen die je wilt of brengt het juist ervaringen en dingen die je liever NIET wilt?

Vanuit het gegeven dat bij veel mensen de universele wetten steeds maar weer dingen brengt die ze niet willen, brengt ons dat de enig juiste vraag:
Werk IK eigenlijk wel goed met deze wet-matigheid?

Het universeel scheppende proces kent 6 stappen en of je nu ontvangt wat je wilt of wat je niet wilt, je gebruikt ze iedere dag, al jouw hele leven lang.
Waar het kortweg om gaat, is de vraag hoe je met de wet moet leren werken, zodanig, dat het jou gaat brengen wat jij wenst?

De 6 onderdelen
1. Stel vast en bepaal wat je wilt
2. Visualiseer met gevoel
3. Verwijder de weerstand
4. Geïnspireerde actie
5. Laat los
6. Leef vanuit dankbaarheid

‘Ik weet het’, hoor ik je nu al denken, ‘dit heb ik inmiddels al duizend keer gehoord en gelezen, maar het werkt écht niet!’

Waar gaat het nu om?
De kern van de universele wetmatigheid is in essentie eenvoudig. Je ontvangt dat waar jij de meeste aandacht aan geeft!

Dualiteit
We leven in een wereld vol van uitersten, wat we ook wel dualiteiten noemen. Laag en hoog, dik en dun, op en neer, mooi enlelijk, ontspannen en gestrest, licht en donker, gezond en ziek, rijk en arm…etc.

Dit zijn maar een paar van de duizenden dualiteiten die je zou kunnen noemen. Als er één kant bestaat, dan kan het niet an-ders, dan dat er ook een andere kant is. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat er een bovenkant bestaat zonder onderkant?

Wetend dat er ‘externe’ universele wetten bestaan op bijvoorbeeld het gebied van welzijn, gezondheid en geluk, dan kan het niet anders, dan dat er ook ‘interne’ wetten bestaan op hetzelfde gebied.

De resultaten van al de keuzes en de be-slissingen die we nemen, uiten zich altijd aan de buitenkant, terwijl 99% van al die beslissingen onbewust worden gemaakt en vooraf worden gegaan aan iets wat echt diep van binnenin ons plaatsvindt. Daar, diep verscholen in ons, ligt de es-sentie van ons leven en al onze resul-taten, successen en teleurstellingen, op alle gebieden die jij bedenken kunt.

Vragen als, wie ben ik, hoe en wat denk ik, wat zijn mijn overtuigingen, wat zijn mijn gewoontes en mijn eigenschappen, hoe denk ik werkelijk over mezelf en hoe dénk en voél ik me over mezelf, hoeveel
vertrouwen heb ik in mezelf……, zijn alle-maal vragen die er werkelijk toe doen.

Hoe goed en open ga je met anderen om, hoeveel vertrouwen heb je in anderen en heb je echt het gevoel dat je aanspraak maakt en recht hebt op geluk, welvaart, succes gezondheid, … en wat doe jij met gevoelens zoals angst, zorgen en twijfel?

Waar het in essentie om gaat, is dat het jouw programmering, de verzameling aan overtuigingen is, die bepalend is voor wat jij denkt, en dat juist dat de kritische en allesbepalende onderdelen zijn van wat uiteindelijk de staat van succes, welvaart, welzijn en gezondheid voor jou zal zijn. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen