€ 24,95

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Dutch DJS

Het grootste DJ boek ooit gemaakt!

Anthony Donner • ebook • pdf

  • Samenvatting
    Het grootste DJ boek ooit gemaakt!

    Al meer dan 160 keer in de internationale media belicht!

    Het Dutch DJs boek is het grootste en meest omvangrijke koffietafelboek over de mens achter de Nederlandse DJ/Producer - en hoe deze zijn grenzen verlegt. Daarnaast staat het vak als DJ/producer centraal en de industrie waarin zij werkzaam zijn. De hoofdrolspelers in dit boek zijn de tweehonderd invloedrijke geïnterviewde Nederlandse DJ/Producers uit meer dan 40 dance-stromingen en uit vier verschillende generaties. Om het plaatje compleet te maken zijn er ook nog eens 100 relevante professionals uit de dance-industrie belicht. Het Dutch DJs boek staat vol met spraakmakende foto's en diepte-interviews die zijn afgenomen in de studio of thuis bij de DJ/Producers. De interviews zijn gedestilleerd uit 840 uren aan video interviews die Anthony Donner heeft afgelegd. De realisatie van zijn project heeft 3 jaar van zijn leven gekost.

    Anthony Donner, voormalig hoofdredacteur van DJ Mag NL, is de creatieve spil achter Dutch DJs: bedenker, fotograaf, interviewer en samensteller. Door met 300 verschillende personen in gesprek te gaan, heeft Anthony geprobeerd de DJ- en dance industrie te ontrafelen en dit op een realistische manier vast te leggen. Anthony heeft de DJ's daarnaast op een unieke en ludieke manier weten vast te leggen, zoals je ze nog nooit hebt gezien. Dit luxe zwaargewicht van 3,1 kg en 452-pagina's geeft een exclusieve kijk in de DJ- en dance industrie.

    Dit is een must have voor iedereen die een passie voor dance muziek heeft! Dutch DJs geeft de Nederlandse DJ's de aandacht die ze verdienen!
  • Productinformatie
    Fragment : Download Fragment
    Binding : PDF
    Auteur : Anthony Donner
    Bestandstype : PDF
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : Dutch DJs
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 03-2018
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

×
SERVICE
Contact
 
Vragen