Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 4,95

PRINT boek

  € 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Engelachtige Verdedigers & Demonische Misbruikers (boek)

Engelachtige Verdedigers & Demonische Misbruikers

memoires van een overlevende van satanisch ritueel misbruik

Kerth R. Barker • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Dit is een persoonlijk memoir van mijn ervaringen van kindermisbruik in een Satanische cult.

  Vanwege de ongewone omstandigheden van mijn situatie verschilt dit boek mogelijk van andere boeken over Satanisch Ritueel Misbruik. De meeste mensen die hier zo dicht mee in aanraking zijn gekomen als ik kunnen hun verhaal vaak niet na vertellen, of weten nooit meer aan de cult te ontsnappen.

  Mijn ervaringen zijn misschien niet kenmerkend, maar ik stel de lezer wel in staat het emotionele landschap te begrijpen van een kind dat wordt gehersenspoeld en seksueel wordt misbruikt.

  Ook besteed ik aandacht aan de dappere personen die mij hebben geholpen te ontsnappen aan deze cult. En praat ik over de verzetsbeweging die deze satanische Nieuwe Wereldorde tracht te ondermijnen.

  Dit was een ontzettend moeilijk boek om te schrijven. En mijn leven is meerdere keren bedreigd voor het publiceren ervan. Echter ben ik ervan overtuigd dat de lezer dit boek uiteindelijk zal zien als een boek dat hoop geeft in plaats van angst.

  Mijn intentie voor het schrijven van dit boek was dan ook dat het wordt ervaren als een verhaal van spirituele verlossing en bevrijding.

  Waarschuwing: dit boek is uitsluitend bestemd voor volwassenen en moet uit de buurt worden gehouden van kinderen.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Kerth R. Barker
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 06-2016
 • Inhoudsopgave
  001. Introductie door de Schrijver
  007. Mr. 666
  025. Mieke Het Kleine Lammetje
  067. Bob
  123. Geheime Bibliotheken
  159. Het Huwelijk van het Beest
  173. Het Boek der Schaduwen van Susanne de Vergiftiger
  189. Verzet door Therapie
  207. Het Rijzen en Vallen van Jupiter
  223. James de Rechtvaardige
  235. Ole Jack
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 4,95

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

"...Mijn oma begon onmiddellijk het verhaal te verdoezelen. Het eerste wat ze tegen me zei was, "Oh, onnozele jongen toch, kijk eens wat je jezelf hebt aangedaan toen je struikelde en van de trap viel. Oh, ik zie al wat er is gebeurd, je veter zat los en je bent er vast op gaan staan."

Ze knielde voor me neer en deed mijn schoenveter los. Toen moest ik mijn veters weer vast strikken en begon ze over het incident te praten alsof het allemaal een ongeluk was geweest. Ze belde mijn moeder op en legde uit dat er een ongeluk was gebeurd en dat ik van de trap gevallen was. Na het telefoontje herhaalde ze het verzonnen verhaal opnieuw en opnieuw totdat ik het herhaalde alsof het echt gebeurd was. Daarna bracht één van de bediendes me naar huis. Bob was er niet, en mijn oma had er totaal niet meer aan gedacht om me volledig uit mijn trance te halen - iets dat noodzakelijk was. Mijn oma werkte mee met Senior en Bob, maar ze leek nooit volledig te begrijpen hoe de processen van hersenspoeling precies werkten. In principe was ze gewoon nog één van de bediende in Opa's huis. Een beetje de hoofd-bediende; Opa was de enige meester.

De bediende die me die dag naar huis reed was een nette donkere vrouw die zich altijd goed kleedde en grijs haar had. Voor lange tijd spraken we niet met elkaar. Maar uiteindelijk stopte ze aan de kant van de weg en praatte ze met me.
Ze zei, "Ik weet dat je niet van de trap bent gevallen, maar dat je tegen je ouders moet vertellen dat dat wel is gebeurd. Ik wil dat je weet dat je opa vroeger een goede Christelijke man was. We groeiden samen op in Georgia en zijn familie zorgde goed voor mijn familie. Toen hij en je oma Georgia verlieten namen ze mij mee en ik vond het fijn om te gaan. Georgia was destijds geen fijne plek voor gekleurde mensen. En ze waren altijd goed voor me. Maar op een dag in New York City kreeg de duivel grip op je opa. Hij werd bezeten door een demoon. En door de jaren heen is deze demoon sterker geworden terwijl je opa verzwakte. Het was niet je opa die je sloeg - het was de demoon. Het is niet je opa die je al die foute dingen laat doen - het is de demoon. Ik heb gebeden voor de ziel van je opa. En ik heb gebeden dat geen enkele demoon grip op jou zal krijgen. Als je bid tot Jezus, weet ik dat hij je van dit alles zal redden. Het spijt me dat ik niet meer voor je kan doen."

Het was het meest wat één van Opa's bediendes ooit tegen me had gezegd. En ze zei het met volledige oprechtheid. Ik weet dat er ontzettend veel moed voor nodig was geweest om zo met me te praten. En ik weet dat elk woord dat ze die dag tegen me zei waar was." ×
SERVICE
Contact
 
Vragen