€ 14,95

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Fitness Begeleiding 2.0

Peter Dekker • ebook • pdf

  • Samenvatting
    Fitness Begeleiding biedt alle informatie, om succesvol te kunnen beginnen aan het fitness avontuur.
    Naast standaardschema’s vind je in dit e-book, oefeningen, schema’s en trainingstechnieken, die hun waarde in de praktijk uitgebreid bewezen hebben en die je niet snel bij een andere aanbieder zult vinden.
    Daarnaast zijn (bijna) alle oefeningen en trainingstechnieken gefilmd en door ze aan te klikken in de oefeningen bibliotheek, word je gelijk doorgestreamd naar you - tube.
  • Productinformatie
    Binding : PDF
    Auteur : Peter Dekker
    Bestandstype : PDF
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : Peter Dekker
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 08-2022
  • Inhoudsopgave
    Inhoudsopgave fitness-begeleiding e-book

    - Hoe werkt fitness-begeleiding
    - Beginners schema’s heren
    - Beginners schema’s vrouwen
    - Gevorderde schema’s heren
    - Gevorderde schema’s vrouwen
    - Schema’s per spiergroep heren
    - Schema’s per spiergroep dames
    - Speciale trainingstechnieken
    - Oefeningenbibliotheek
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

WAT DE WEEGSCHAAL JE NIET VERTELT.

Je kent het vast wel, je wilt graag afvallen, past je voeding een beetje aan en na de eerste week vertelt de weegschaal je, dat je twee kilo minder weegt.
Wat een goed dieet, wat een prestatie van jezelf, Alleen, hoeveel vetmassa ben je nu werkelijk kwijtgeraakt? Het antwoord is: waarschijnlijk niet echt veel.
Waar een auto een benzinetank heeft om zijn energie, in de vorm van benzine, in op te slaan, zo slaat het lichaam zijn energie op in de spiercellen. De voornaamste energiebron die het lichaam gebruikt, is koolhydraten. Nu is het zo, dat elke molecuul glucose zich bindt aan drie moleculen water en je kan ongeveer 700 gram koolhydraten opslaan. Omdat hier dus ook water bijkomt, heb je dus voor bijna 3 kilo aan energie opgeslagen in je lichaam.
Andersom geldt dit natuurlijk ook. Je bent al een tijd goed op je voeding aan het letten en dan is er dat feestje. Je beheerst je, maar toch eet je die ene dag meer dan wat nu normaal is voor je en prompt ben je een dag later een kilo zwaarder. Gelukkig weet je nu, dat dit nooit een kilo vet kan zijn.
Als je krachttraining combineert met een aangepast voedingsbeleid, zal je merken dat je in het begin volgens de weegschaal afvalt. Na 4 tot 6 weken merkt de weegschaal op, dat je minder afvalt, echter je kleding gaat steeds ruimer zitten.
Gefeliciteerd, je doet nu alles goed! Je bent nu namelijk spiermassa aan het winnen en tegelijkertijd raak je vet kwijt. Een kilo vetmassa heeft een grotere omvang dan een kilo spieren, je verliest nu geen gewicht , maar wel omvang. De weegschaal vertelt je dus niets over lichaamssamenstelling.
Het is dan ook niet realistisch om te verwachten dat je gewicht in een rechte lijn naar beneden gaat! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen