Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 54,50


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • GeoWijzer (boek)

 • werkboek (boek)

GeoWijzer

Andreas Boonstra • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Geowijzer is een overzichtelijke en toegankelijke aardrijkskundemethode voor de pabo. Het biedt studenten een goede voorbereiding op de onderwijspraktijk en is zeer geschikt voor zelfstudie. De methode behandelt de kerndoelen van Ruimte en de aardrijkskundige kerndoelen van Mens en Samenleving en Natuur en Techniek. De meest actuele thema´s en nieuwste inzichten uit het vakgebied komen aan bod. Daarnaast is er aandacht voor de aardrijkskundige aspecten uit de canon van Nederland. Het eerste deel, ‘kennisbasis inhoud’, zorgt voor een vakinhoudelijke basis. Het tweede deel, ‘Kennisbasis didactiek’, gaat in op de nieuwste vakdidactische principes en ontwikkelingen. De leerstof wordt op een praktijkgerichte en contextrijke wijze aangeboden is daardoor zeer geschikt voor studenten die zich voorbereiden op pabo-toelatingstoets. Deze derde editie is volledig geactualiseerd en voldoet aan de aangepaste eisen voor de pabo. Twee vakdidactische hoofdstukken zijn vervangen door meer actuele thema´s: ‘aardrijkskunde en taal’ en ‘aardrijkskunde aan het jonge kind’. Daarnaast zijn er concrete lesideeën opgenomen in het boek. - Overzichtelijke en toegankelijke aardrijkskundemethode voor de pabo; - zorgt voor een vakinhoudelijke basis en gaat in op de nieuwste vakdidactische principes: - zeer geschikt ter voorbereiding op de pabo-toelatingstoets. Op www.geowijzer.noordhoff.nl biedt Noordhoff digitale ondersteuning bij dit boek. Studenten kunnen er terecht voor toetsen, samenvattingen, videofragmenten en een begrippen. Docenten vinden er onder andere verschillende lesvoorbeelden.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Andreas Boonstra
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Noordhoff
  ISBN : 9789001896515
  Datum publicatie : 07-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 54,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen