Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 9,95

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Anorexia (PDF)

 • Binge Eating Disorder (PDF)

Gezond in de Liefde

ik zorg voor mijn eigen gezondheid

Stichting Gezondheid Nederland • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Voel je je ooit onzeker over je eerste indruk? Loop je weleens tegen problemen aan in je relatie? En hoe ga je om met je kinderen?
  Als je een nieuw iemand leert kennen, komen er allerlei onzekerheden bovendrijven, niet alleen over jezelf, maar ook over de toekomst. Je wilt iets moois opbouwen, je relatie spannend houden en misschien wel gaan samenwonen. Hoe pak je dat aan?
  Een gezonde relatie is niet altijd vanzelfsprekend. Soms heb je behoefte aan wat advies, een blik van buitenaf. De tips in dit boek bieden houvast voor een gezond liefdesleven, van jouw eerste stap tot en met die van je kinderen.
  Stefan Rooyackers, oprichter van Stichting Gezondheid, in samenwerking met psychologe Irene Den Doop geeft je uitleg en tips.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Stichting Gezondheid Nederland
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Stichting Gezondheid Nederland
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 03-2015
 • Inhoudsopgave
  4 Het Begin
  8 In contact komen
  14 De eerste ontmoeting: een vrouw versieren
  22 De eerste ontmoeting: een man versieren
  32 Liefde en Sex
  38 De eerste keer
  42 Sekstips
  48 Soloseks
  52 Hoe houd je het spannend?
  58 Relatietips
  62 Praten in een relatie
  68 Samenwonen
  74 Geldzorgen en financiële problemen
  88 Verbeteren van je relatie
  92 Relatie en kinderen
  100  Help! Mijn kind heeft verkering
  104 Romantiek en seks in je relatie
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Online daten
Datingsites werken gemakkelijk. Toch gelden vaak ook hier de oude regels van de hofmakerij: de man leidt, de vrouw beslist. Succesvol online daten is hard werken, geduld bewaren en goed opletten, maar daarna kan het heel gezellig en romantisch worden. Deze tips kunnen erg van pas komen bij het daten.
Hoewel het internet langzaam emancipeert, is het verschil tussen mannen en vrouwen nog steeds groot, waarbij de mannen flink in de meerderheid zijn. Voor de mannen betekent dat veel concurrentie onderling. Voor hen geldt dan ook: schrijf originele e-mails, toon jezelf niet overdreven geïnteresseerd in een dame (je bent immers niet wanhopig) en neem de initiatieven. Voor de vrouwen betekent dat heel streng selecteren.
Hoe selecteer je jouw date?
Wie een foto bij zijn profiel zet, krijgt beslist meer reacties, maar als je een mooie foto online zet, kan dat snel uit de hand lopen en leiden tot een storm van e-mails. Zonder foto wegen inhoudelijke criteria een stuk zwaarder, wat soms tot een betere match kan leiden. Let wel: een foto geeft nooit een volledige indruk van een persoon. Ga dus nooit alleen af op foto’s.
Stel realistische eisen aan je dates. Als je hoopt een Brad Pitt of Pamela Anderson aan de haak te slaan, moet je van goeden huize komen. Het kan wel, maar je moet “het” wel hebben om een dergelijk persoon te interesseren, want ga er maar van uit dat jij niet de enige bent die reageert. Zelfkennis is heel gezond en leidt eerder tot succes.
Als je alleen een date binnen de directe omgeving van je woonplaats zoekt, ben je waarschijnlijk een tijdje bezig. Wie bereid is een stukje te reizen maakt de kans op een goede match een stuk groter.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen