€ 9,99

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

  € 9,99

Meer van deze auteur


  • Helderheid (ePUB)

Helderheid

met het Clarity Proces van Jeru Kabbal

Jeru Kabbal • ebook • pdf

  • Samenvatting
    Ieder mens draagt een diep verlangen met zich mee. Aan de oppervlakte uit het zich misschien als een verlangen naar geld, naar zekerheid of naar liefde. Maar er zit iets diepers achter; het is in wezen het verlangen te weten wie je bent, het verlangen om thuis te komen. Je kunt het ook een verlangen naar Helderheid noemen. Dit boek introduceert de basisprincipes van het Clarity Proces, een praktische methode die naar deze helderheid leidt. Jeru Kabbal weet op een eenvoudige en begrijpelijke manier duidelijk te maken dat helderheid iets natuurlijks is. Eigenlijk is het veel natuurlijker dan ‘uit focus’ zijn. De weg naar Helderheid is een praktische weg. Het is niet moeilijk. Er is geen reden waarom het niet voor jou zou zijn weggelegd. Dit boek zal een inspiratiebron voor je zijn en je ogen openen voor de waarheid waar je naar op zoek bent.
  • Productinformatie
    Binding : PDF
    Auteur : Jeru Kabbal
    Bestandstype : PDF
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : Tsuki - Meditatie en Inzicht
    ISBN : 9789082287967
    Datum publicatie : 10-2018
  • Inhoudsopgave
    Voorwoord
    Inleiding
    1.  Het onbewuste
    2.   Wat zijn herinneringen en hoe werkt het geheugen?
    3.   Er is geen verleden
    4.   Geboorte, de diepste indruk van je leven
    5.  Vloeibare klei
    6.  Herinneringen op het moment projecteren
    7.   Het leven als een zichzelf vervullende voorspelling
    8.   De vlinder die denkt dat hij nog steeds een rups is
    9.  In de werkelijkheid zijn
    10. Verlangens
    11. De angst voor het positieve
    12. Het bestaan ondersteunt je
    Meditatie
    Jeru Kabbal en het Clarity Proces
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,99

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Wat je zoekt is te vinden
Je leven kan veranderen
Je kunt ontdekken wie je werkelijk bent
Als je weet wat je moet doen

De Ipod en het onbewuste
De muziek van het denken lijkt wel wat op die van een luid blaasorkest. Het tettert overal doorheen en eist je aandacht op. Wat maakt de muziek van het denken zo luid en wat kunnen we doen om het zachter te zetten?
Om muziek te spelen heb je een afspeler, zoals een iPod, nodig en computerfiles met opgenomen muziek. Het denken werkt met dezelfde principes. Er wordt opgenomen, de opnames worden opgeslagen en ze kunnen worden afgespeeld. Het denken werkt grotendeels mechanisch. Om jezelf echt te begrijpen, is het erg belangrijk om dit mechanische deel van jezelf te doorzien. In de volgende hoofdstukken gaan we hier stap voor stap op in.
Het mechanische deel van je denken noemen we het onbewuste. Uit dit mechanische deel komen al je problemen voort. Als je begrijpt hoe je onbewuste werkt, zul je ook kunnen begrijpen hoe je zonder deze problemen kunt leven. Gebrek aan begrip voor de werking van het onbewuste is de bron van je ellende.
Ditzelfde gebrek aan begrip veroorzaakt ook de ellende in de wereld. Als jij ziet wat jouw ellende veroorzaakt en als jij leert hoe jij uit jouw oude patronen en destructieve gewoontes kunt komen, kun je een voorbeeld voor de wereld zijn. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen