€ 9,95

PRINT boek

  € 17,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Het Kippenhok in Toom (boek)

Het Kippenhok in Toom

Lonneke Bindels • ebook • pdf

 • Samenvatting

  Het kippenhok! Zo worden -met een knipoog-  organisaties en afdelingen waar hoofdzakelijk vrouwen werken genoemd. Met welke kippen heb je te maken en hoe zorg je voor rust in het hok.

  Op speelse en duidelijke wijze worden eigenschappen en kwaliteiten van verschillende types in beeld gebracht samen met de rol die ze innemen in een team. De ervaringsverhalen geven een duidelijke ondersteuning en zorgen voor herkenbaarheid.

  Een practisch, handzaam en leuk boek voor iedereen die weet dat leidinggeven aan (uitsluitend) vrouwen een vak apart is.

 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Lonneke Bindels
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Lunalona
  ISBN : 97890819260
  Datum publicatie : 05-2012
 • Inhoudsopgave

  Inleiding

  Kip wie ben je

   

  Hoofdstuk 1

  Welk kippengedrag laat jij zien

   

  Hoofdstuk 2

  De kwaliteit van elke kip

   

  Hoofdstuk 3

  Sturing en begeleiding

   

  Hoofdstuk 4

  Waar moet je als topkip rekening mee houden

   

  Hoofdstuk 5

  Team in Toom

   

  Hoofdstuk 6

  Zaken die zorgen voor gelukkige kippen op het werk

   

  Een woord van dank

   

 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Wij vrouwen gedragen ons soms als een kip zonder kop.

Dat is waarom mannen vaak verzuchten “niets van de wispelturigheid van vrouwen” te snappen. Daarom hoor je sommige vrouwen ook zeggen dat ze liever met mannen te maken hebben dan met vrouwen.  Mannen zeggen elkaar eens flink de waarheid en drinken daarna samen een biertje in de kroeg. Vrouwen kunnen nog eindeloos blijven namokken, oude koeien uit de sloot halen en analyseren wat er precies gezegd en bedoeld is.

Vrouwen die leidinggeven hebben zich vaak mannelijke manieren aangemeten om “hogerop” te kunnen komen. Als een vrouw zich gedraagt en handelt als een man, levert dat ongenoegen op bij de overige kippen in het team.

 

Zo was er eens een cursiste die aangaf dat haar team haar liever kwijt dan rijk was. Dit kwam omdat - zo was aangegeven in het medewerkers tevredenheidsonderzoek- zij weinig blijk gaf van belangstelling voor het persoonlijke leven van haar medewerkers. Daardoor wist zij te weinig van de persoonlijke sores van haar team en hield ze dus ook geen rekening met de werkdruk.

 


 

×
SERVICE
Contact
 
Vragen