Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 7,00


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Online Omzet Genereren (PDF)

 • Hoger in Google (PDF)

Het Website Handboek

In 5 stappen naar een succesvolle website

Mark Bisselink • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Het hebben van een website is enorm belangrijk. Sterker nog, eigenlijk kan het niet zo zijn dat je geen website hebt. Mocht jij ondernemer zijn, dan is de kans groot dat jij de kracht van het internet zelf al ondervonden hebt. Met behulp van het internet heb je de kans om nieuwe markten aan te boren en om meer mensen te bereiken. De kracht van het internet is enorm en het is dan ook niet gek dat steeds meer fysieke winkels het niet redden. Mocht jij een fysieke winkel hebben, dan kan je nog steeds wel succesvol zijn, echter is het wel belangrijk dat je de fysieke winkel combineert met bepaalde online aspecten. Het hebben van een goede website/webshop is dan in ieder geval erg belangrijk.

  Het hebben van een website is dus stap 1, echter ben je er dan nog niet. Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om de online markt te betreden. Dit zorgt ervoor dat de concurrentie op het internet ook steeds groter wordt. Kortom, ook op het internet zal jij je moeten onderscheiden van de concurrentie. In dit boek gaan we er verder op in hoe jij je met je website kunt onderscheiden van die miljoenen andere websites op het internet.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Mark Bisselink
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 07-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 7,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen