€ 8,99

PRINT boek

  € 18,45

ePUB ebook

  € 8,99

Meer van deze auteur


 • Het (boek)

 • Het (ePUB)

Het

W.A. Verbree • ebook • pdf

 • Samenvatting

  Door middel van dit boekwerk wil ik een poging doen om eenieder te laten zien dat het paranormale eigenlijk heel normaal is en dat dit ook te zien is. De schrijver is zich er van bewust dat er onder grote delen van de huidige mensheid weinig of geen balans is, wanneer het om het paranormale gaat. Aan de ene kant staan de kerk en de religies, die in sommige gevallen alles verfoeien wat met het paranormale te maken heeft. 

  Aan de andere kant staat de club van paranormale mensen, die hun uiterste best doen om alles wat er in het leven gebeurt het stempel paranormaal mee te geven en in alle situaties pretendeert een paranormaal antwoord en oplossing in huis te hebben. Het gelijk van beide partijen zal men dan ook in het midden moeten zoeken. Ik zal een poging doen om, met voorbeelden vanuit het geloof, een link te leggen tussen het kerkelijke en het paranormale denken. Ook zal ik een link pogen te leggen tussen het overdreven paranormale denken en de waarschuwingen die het geloof daarmee bedoelde. 

  De mens is, door de eeuwen heen, zoekende naar antwoorden en de een vindt deze antwoorden in de kerk en in de Bijbel, terwijl de ander deze antwoorden bij een paragnost hoopt te vinden. Mijn stellingen,in dit boekwerk, zullen dan ook gaan over de bron waaruit beiden zijn voortgekomen en de vergelijkingen van beide antwoord bronnen.

 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : W.A. Verbree
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 04-2012
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 8,99

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Het paranormale medium in deze tijd heeft zijn doelstellingen vaak voorbij gestreefd en is niet langer een vingerwijzing, maar een leefwijze aan het worden. Als iets fout is in deze maatschappij dan is het wel de positie die sommige paragnosten innemen in onze maatschappij. Hier doel ik op de mediums die zichzelf aanprijzen in kranten, tijdschriften en via Internet en televisie, als zou het gaan om een wedstrijd welke paragnost het bekendste is en het meeste kan, terwijl het nog altijd gaat om een gave die door gene zijde bestuurd wordt en niet om wat wij zelf denken te kunnen. Zo zijn er nu al mediums die u e-mails sturen en als u niet binnen een bepaalde tijd een bedrag overmaakt, kunnen ze u niet helpen en volgt er een leven van ellende en pijn. Belt u het medium wel, dan kan ze u een reading geven en u uitleggen wat u anders zou kunnen doen, waardoor de rampspoed ineens een gelukkig leven wordt en dat slechts voor een schamel bedragje van € 39,95. Dus u kunt kiezen tussen voorspoed of tegenspoed en het verschil daarin is € 39,95 en u heeft het geheel in eigen hand. Wel zal het desbetreffende medium u minstens nog 6 maal mailen dat het nog niet te laat is en u snel zult moeten reageren en blijkbaar verschuift de datum van rampspoed tot het moment dat u wel besluit te betalen. Zoals u zult begrijpen is dit soort personen alleen uit op uw geld en als u reageert onder een andere naam zult u telkens het zelfde verhaal horen over rampen en voorspoed, dus het is eenvoudig een eenmalig ingetypt bericht van het “medium”. 

×
SERVICE
Contact
 
Vragen