€ 6,95

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Online Geld Verdienen Een Realiteit Maken (PDF)

Hoe krijg je enorm veel bezoekers op je website?

lees hoe je elke dag duizenden website bezoekers krijgt waarmee je financieel succes bereikt

Asmar Badder • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Hoe krijg je enorm veel bezoekers op je website?

  Een eigen website maken is niet zo moeilijk. De echte uitdaging is om veel bezoekers naar je website te krijgen, want alleen dan kun je bekendheid opbouwen en online geld verdienen. Een succesvolle website bouwen begint natuurlijk bij het creëren van geweldige inhoud. Inhoud waar de bezoekers wat aan hebben. Het kan nuttige informatie zijn, entertainment, goede producten of iets anders wat in de smaak valt bij het publiek. Daarna kun je het plaatje compleet maken door je website effectief te promoten. Dat is de strategie van elke succesvolle website.

  Een website promoten kan erg moeizaam zijn als je website inhoudelijk tekort komt of als je niet weet hoe je website bezoekers kan krijgen. Website bezoekers krijgen gaat niet vanzelf. Elke jaar groeit het aantal websites op het internet en dus ook de concurrentie. Websites die niks aan promotie doen verdwijnen in de massa en blijven onzichtbaar.

  Vaak wordt er bij website promoten meteen gedacht aan betalen voor advertenties of een hogere ranking. Dat is misschien een goede strategie voor als je al erg veel geld verdiend, maar voor de meeste websites betekent dat geld verliezen omdat het totaal niet nodig is. Er zijn veel effectieve strategieën waarbij je enorm veel website bezoekers kan krijgen zonder er geld voor te betalen. Het enigste verschil tussen de strategieën die geld kosten en degenen die gratis zijn is dat je met betalen minder tijd nodig hebt om een grote hoeveelheid website bezoekers te krijgen, maar beide vormen van een website promoten kunnen zorgen voor duizenden bezoekers per dag.

  In deze E-book is de focus vooral gezet op de gratis manieren om veel website bezoekers te krijgen. Er zijn in totaal 8 strategieën beschreven en uitgelegd. Bij elke strategie staat er uitgelegd hoe je die uitvoert, waar je op moet letten, waarom het zal leiden naar veel website bezoekers en je zult tips ontvangen waarmee je de concurrentiestrijd kunt gaan winnen. Om je vooraf duidelijkheid te geven over wat je kunt gaan verwachten staan hieronder de 8 strategieën die in deze E-book breed zullen worden uitgelegd.

  1. Google (zoekmachine optimalisatie)
  2. Social Media (technieken om massapubliek te bereiken)
  3. Artikels (hoe artikels je website op de kaart kunnen zetten)
  4. Reacties op forum en blogs (makkelijk en zeer effectief)
  5. Backlinks (hoe creëer je ze en de macht die ze hebben)
  6. Video marketing (1 van de machtigste strategieën van tegenwoordig)
  7. Adverteren (hoe maak je winst met adverteren)
  8. Offline mogelijkheden (de onderschatte kracht van offline promotie)

  Na het lezen van de E-book zul je in staat zijn om al de 8 strategieën effectief te gebruiken en te profiteren van de resultaten. Het is op een duidelijke en makkelijke manier uitgelegd en zal 100% voor een flinke stijging zorgen. Veel website-eigenaren denken dat succesvolle websites heel ver zijn en beseffen niet dat vaak het enigste verschil ligt in het aantal bezoekers dat ze krijgen. Als je website goed in elkaar zit ben je veel dichterbij groot succes dan je denkt. Veel website bezoekers krijgen is dan het enige wat jou afhoudt van financiële succes.

  Website bezoekers is hetgeen wat website-eigenaren rijk maakt en eigenlijk zit het heel makkelijk in elkaar. Er zijn maar 2 dingen nodig om elke dag veel website bezoekers te krijgen en dus succes te ervaren: 1. een website met goede inhoud hebben en 2. de juiste strategieën gebruiken om je website te promoten.

  Website bezoekers openen de deuren naar financieel succes. Zelfs zonder je eigen producten te hebben valt er enorm veel geld te verdienen. Adverteerders betalen grote bedragen aan websites met veel bezoekers om een plekje voor hun advertentie te krijgen. Ook kun je andermans producten promoten en geld ontvangen voor elke verkoop die eruit voortkomt en als je besluit je website te verkopen dan zal het bedrag dat je ervoor ontvangt erg groot zijn als jouw website veel bezoekers ontvangt. Werk dus aan de vindbaarheid van je website en wees je ervan bewust dat succes heel dichtbij kan zijn.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Asmar Badder
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Centraal Boekhuis
  ISBN : 9789082300703
  Datum publicatie : 10-2014
 • Inhoudsopgave
  Inleiding
  1. Google
  1.1. De ontwikkeling van de zoekmachine
  1.2. De belangrijkste punten
  2. Social Media
  2.1. Gebruik maken van social media
  2.2. De effect van social media
  3. Artikels
  3.1. Artikels schrijven en delen
  3.2. De voor en nadelen van artikels
  4. Reacties op forum en blogs
  4.1. Reacties voor websiteverkeer
  4.2. Tips voor reacties geven
  5. Backlinks
  5.1. Hoe krijg je backlinks
  5.2. Kiezen voor kwaliteit
  6. Video marketing
  6.1. Filmpjes maken
  6.2. De eigenschappen van populaire filmpjes
  7. Adverteren
  7.1. Wanneer kiezen voor adverteren
  7.2. Waar kun je beginnen met adverteren
  8. Offline mogelijkheden
  8.1. 8 Manieren voor websiteverkeer
  8.2. Online en offline combineren
  Tot slot
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 6,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Hoe krijg je enorm veel bezoekers op je website? ×
SERVICE
Contact
 
Vragen