Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 31,95


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • HR Analytics (boek)

HR Analytics

Alicia Streppel • ebook • pdf

 • Samenvatting
  - Het eerste studieboek op het gebied van HR Analytics; - de hoofdstukken van het boek zijn los van elkaar te gebruiken; - praktische insteek met uitgebreide digitale ondersteuning. Het begrip big data is tegenwoordig overal te vinden, ook in de HRM-branche. Steeds meer functies vereisen kennis en beheersing van datasystemen. Er vindt binnen HRM een verschuiving plaats naar een data-driven onderbouwing van de door bedrijven te varen koers. HR Analytics biedt handvatten voor het meetbaar maken en interpreteren van data en het vormgeven van het HR-beleid van een organisatie op basis van deze data. HR Analytics is één van de belangrijkste middelen die een toekomstig professional tot zijn beschikking heeft. HR Analytics is opgedeeld in drie delen. Het eerste deel gaat in op de rol van data binnen HRM en biedt alle ondersteunende informatie die nodig is voor het werken met HR Analytics, zoals ken- en stuurgetallen, KPI’s en het analyseren van grote hoeveelheden data. In het tweede deel komen alle relevante vraagstukken bij in-, door- en uitstroom aan bod met de bijbehorende tools. Behandeld worden o.a. de employee journey, verzuim en kosten rond verloop. In het derde deel wordt de samenhang tussen alle HR-onderdelen aangeboden middels de strategische personeelsplanning. HR Analytics is zeer toegankelijk door het gebruik van praktijkcases, eigentijdse voorbeelden en samenvattingen per hoofdstuk. Ieder hoofdstuk is daarnaast los inzetbaar in het onderwijs. Studenten hebben online toegang tot opdrachten met datasets en verschillende toetsen. Docenten kunnen op de bijbehorende website ondersteunende figuren, tabellen en oefenopgaven vinden. Bij dit boek kunnen docenten ook zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats. HR Analytics is geschikt voor de opleidingen Human Resource Management en People & Business Management.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Alicia Streppel
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Noordhoff
  ISBN : 9789001868901
  Datum publicatie : 07-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 31,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen