€ 14,75


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Mijn reis met Wajah Asia (PDF)

 • Vietnam (PDF)

Indonesië

Een tour door noord Java

WajahAsia • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Een vier maanden durende tour door het noordelijk deel van het Indonesische eiland Java.
  Voor het merendeel voert het over de Pantura National dat als grote postroute door Gouverneur-generaal Daendels in 1810 werd opgeleverd. De weg loopt van west naar Oost- Java v.v over ca. 1300 km. Met een sprongetje naar Bali en terug naar Midden-Java is deze reisbeschrijving rijkelijk geïllustreerd met prachtig fotomateriaal. Er doen zich bijzondere situaties voor zoals het "Djin" verhaal (geesten). Maar ook mijn eerste visum verlenging in deze tour mag worden genoemd en mijn razzia ervaring. Daarnaast zien we uithangborden met in Nederlands geschreven reclame. Ook wordt stilgestaan bij de traditionele Indonesische kebaja (Kebaya in het Indonesisch) en de vernietigende modderstroom in Sidoarjo.
  Tijdens de reis ben ik bijgestaan door een Engels sprekende Indonesische reisgids. Zij introduceert zich zelf en heeft meegewerkt door twintig eigen kookrecepten voor dit boek te schrijven.
  Mensen in mijn omgeving, met name basgitarist en kunstschilder-vriend Jack Smulders, adviseerden me een boek te schrijven. Naar lang aarzelen is het er dan toch van gekomen. Een welkome aanrader voor uw collectie.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : WajahAsia
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : WajahAsia
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 06-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,75


niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen