Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 12,95


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Mama pubert mee

Nelly ter Voert • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Waar is de tijd gebleven dat je de beste en liefste moeder van de hele wereld was? Als moeder van een of meer pubers is het leven niet makkelijk. Je krijgt regelmatig te horen wat er allemaal niet goed aan jou is en de harmonie in het gezin is ook ver te zoeken. Toch wil je het nog steeds graag goed doen en zorgen dat jouw pubers gelukkig zijn.

  In dit boek staan niet je pubers, maar jij als moeder centraal. In de twintig jaar dat ik met moeders en pubers werkte werd elke keer weer duidelijk dat jij als moeder de motor bent achter een positieve ontwikkeling van je puber. Jij kunt ze een inspirerend voorbeeld geven door mee te puberen en zelf een energieke en zelfverzekerde moeder te zijn of te woden. Een moeder die weet wat ze wil en hiernaar handelt.

  De praktische opdrachten en verhalen in dit boek laten jou zien hoe je zo’n moeder kunt zijn. Het geeft je daarnaast meer inzicht in jezelf en in jouw unieke talenten. Duik in de opdrachten en ervaar hoe jij meer energie en zelfvertrouwen ontwikkelt en tegelijkertijd je pubers inspireert om hun eigen weg te gaan.

  “Nelly’s boek laat je ontdekken dat je goed voelen, ook met pubers in huis, niet ingewikkeld hoeft te zijn. Alle aandacht voor jou. Met humor, praktische opdrachten en verhalen van andere moeders. Heerlijk om te voelen dat je niet de enige bent en de oplossingen niet ver weg zijn.“ -Tischa Neve-

  Nelly ter Voert heeft ruim twintig jaar ervaring met het coachen van moeders en pubers. In dit boek deelt ze haar belangrijkste ervaringen. Ze gelooft dat onze talenten het kompas zijn voor onze ontwikkeling. Nelly deelt haar kennis en ervaring via trainingen en een coachopleiding. Dit doet ze vanuit haar bedrijven TalentWoman en TalentProfs.

  Nelly kijkt met een positieve blik naar het leven zonder uitdagingen uit de weg te gaan of te verbloemen. Ze woont op het water, geniet van het avontuur en de vrijheid in haar leven. 's Zomers vaart ze maandenlang met haar boot ‘Perla’, haar man en hun honden. Nelly houdt van koken, pure chocolade en alles wat aquablauw is.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Nelly ter Voert
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Uitgeverij TalentProfs
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 10-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen