Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 50,35


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Managementvaardigheden (boek)

 • Managementvaardigheden (boek)

Managementvaardigheden

Suzan Bosch • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Managementvaardigheden biedt praktisch toepasbare theorieën over managen en leidinggeven met geactualiseerde oefeningen die passen binnen het nieuwe leren. In deze nieuwe editie wordt de student nog meer geprikkeld tot zelfonderzoek en kritisch leren denken en kijken naar het managementvak als ‘mensenvak’. In de geactualiseerde oefeningen en praktijksituaties is aandacht voor het veranderende werkveld en de complexer wordende managementsituatie. Het boek is opgebouwd uit drie delen waarin het managen van jezelf als manager, het managen van medewerkers en het managen van groepen, centraal staat. Wie zichzelf als mens en manager kent, kan de verbinding aangaan met zijn medewerkers en hen tot hogere prestaties, inzetbaarheid en motivatie leiden. Managen van groepen vraagt om het kunnen samenstellen en behouden van effectieve teams, waarmee organisatiedoelen te behalen vallen. - Managementvaardigheden die essentieel zijn voor het veranderend werkveld; - met nieuwe kennis binnen een actuele Nederlandse context; - uniek kader om managementvaardigheden eigen te maken met vaardigheidstraining en zelfonderzoek. Studenten: interactieve toetsen per hoofdstuk, oefenmateriaal voor onder andere rollenspelen. Docenten kunnen met behulp van www.toetsopmaat.nl zelf toetsen samenstellen. De toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Ook zijn er extra, afgeschermde, toetsvragen beschikbaar. Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats. Doelgroep Geschikt voor HBO management opleidingen en andere opleidingen waarin managementvaardigheden en leiderschap van belang zijn om bij de student te ontwikkelen. De auteurs Drs. Fons Koopmans is econoom, freelancejournalist, adviseur, opleidingsarchitect en trainer in het bedrijfsleven en (co)auteur van leermethoden en educatieve boeken en artikelen voor onder andere Management Team en Management Scope. Bij Coaching Matters begeleidt hij managers en medewerkers die vastlopen in hun werk. Drs. Suzan Bosch helpt als innovatiepsycholoog organisaties toekomstbestendig te maken door de waarde van nieuwe verbinden te laten zien en het potentieel van medewerkers optimaal te benutten. Bij Stenden Hogeschool werkte ze als docent, coach, projectmanager en consultant. Ze studeerde arbeids- en organisatiepsychologie.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Suzan Bosch
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Noordhoff
  ISBN : 9789001575595
  Datum publicatie : 04-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 50,35


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen