€ 19,95


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Vietnam (PDF)

 • Indonesië (PDF)

Mijn reis met Wajah Asia

Indonesië

WajahAsia • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Ik ben geboren in Bandar Lampung de hoofdstad van de provincie Lampung. De stad ligt in het zuiden van het eiland Sumatra. Later verhuisde ons hele gezin naar Bandoeng. Verder ben ik in Indonesië nooit gekomen. Nu heb ik Java steden bezocht. Een waar feest om mijn eigen land te verkennen, verschillende culturen te ontmoeten en als Moslima in contact te komen met verschillende religies. Tijdens de vier maanden durende trip werk ik als assistente voor WajahAsia, de eigenaar en fotograaf van de gelijknamige website. In 730 pagina’s neem ik u mee door een prachtig deel van Java. Mas Bert, zoals ik mijn baas mag noemen, heeft het boek rijkelijk geïllustreerd met prachtige foto’s.
  We volgden de oude nationale hoofdweg nr.1 over het eiland die loopt van oost naar west v.v. Na Java hebben we even gebivakkeerd op Bali en toen weer terug.
  In veel plaatsen heeft mas Bert mij fotografisch vastgelegd in lokaal aangeschafte kleding. Soms nieuw maar meestal tweede hands en goedkoop. Het poseren was heel vreemd om te doen. Stap voor stap ging het me beter af en zijn er verbazend mooie foto’s geschoten. Tijdens zo’n toer maak je ook wel wat mee.
  Zo vertelde mensen een verhaal over geesten en was het angstig om schaars gekleed tijdens een razzia gedwongen mee te gaan. De modderstroom ramp in Sidoarjo is onbeschrijfelijk. En leuk is bezoek aan de residentie van de gouverneur van West-Java, mr. Ridwan Kamil, in Bandoeng. Ook poseer ik in prachtige traditionele Indonesische kebaya kleding.
  Dit boek is een welkome aanrader voor uw collectie. Het is ook een prachtig geschenk voor een verjaardag, jubileum, studie of zomaar als reisgezel.

  Auteur
  Sri Yanti
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : WajahAsia
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : WajahAsia
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 12-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen