Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Bookshelf ©. Niet leverbaar ×

€ 4,95


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

  € 4,99

Meer van deze auteur


 • Staatsalmanak Koninkrijk der Nederlanden. Tusseneditie 2020. (boek)

 • De man in het hoge kasteel (boek)

Onderstroomboven Magazine 11.0

• ebook • pdf

 • Samenvatting
  'Onderstroomboven Magazine heeft na tien nummers een lange pauze genomen. Met dit elfde nummer komt daaraan een eind. Er is veel vertrouwd gebleven, ook in deze uitgave vindt de lezer genoeg variatie, genoeg leesvoer, genoeg ook dat het denken prikkelt. Bijvoorbeeld over zogeheten Bijna Dood Ervaringen, iets waar ik persoonlijk weinig mee heb, onder meer omdat ik zie dat teveel mensen niet eens een Bijna Leven Ervaring hebben... Of neem het stuk waarin de vraag gesteld wordt of het coronavirus het begin is van het einde van de mondiale economie. Stof tot nadenken. Corona ja, want uiteraard komt in dit magazine Covid-19 aan bod. Zoals redacteur Sasha formuleerde 'We kunnen tenslotte ook niet om het onderwerp corona heen.' Niet alleen feitelijk besteden we daar aandacht aan maar ook in opiniestukken en teksten die draaien om hoe mensen het zien, hoe ze daar naar kijken. De conclusies die ze eruit trekken.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur :
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Artscience
  ISBN : 9789492079398
  Datum publicatie : 05-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 4,95


niet beschikbaar

Bookshelf ©. Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen