Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 4,95


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Tropenjongen (PDF)

 • Tropenjongen (boek)

Onderweg...

Sanatan de Jongh Swemer • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Tijdens een wereldreis trof Sanatan de Jongh Swemer in India de hippies van Goa en zag in Poona de leermeester Bhagwan Shree Rajneesh (nu bekend als Osho). Diens visie inspireerde hem: een samenleving gebaseerd op meditatie en bewustzijn. Sanatan werd sannyasin en leefde enige jaren in de communes in Amsterdam en Rajneeshpuram (V.S.). Hij was hoofdredacteur van de Nederlandse Rajneesh Times en was getuige hoe Bhagwan werd gearresteerd en gedeporteerd uit Amerika. Hij was in Poona toen enige jaren later de leermeester daar overleed. Daarna zwierf hij, vaak in gezelschap van Elsja Lewin, door landelijk India en Indochina met lokale bussen, treinen, jeeps en ossewagen. Hij bezocht vele ashrams, waaronder die van Ramana Maharshi en ontmoette inspirerende leraren, zoals Poonjaji, Isaac Shapiro, Shantimayi, de Dalai Lama en Thich Nhat Hanh. Ook was hij op de Kumbha Mela, de grote samenkomst van miljoenen sadhus, de heilige mannen van India. De lezer kan volgen hoe, door de jaren heen en met veel avonturen, de inzichten van Sanatan zich verdiepen om de zin van het leven te doorgronden.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Sanatan de Jongh Swemer
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Artscience
  ISBN : 9789492079282
  Datum publicatie : 05-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 4,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen