Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 13,50


PRINT boek

  € 20,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • De 22 Wijsheden (PDF)

 • Fuck It, Gewoon Doen! (boek)

Ontdek Jouw Levensdoel

de ultieme gids naar geluk en vrijheid!

Jean-Pierre Doran • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Wat is het nut van mijn leven? Wat wil ik echt bereiken in mijn leven? Wie wil ik zijn? Wat zijn de dingen die ik echt wil doen? Draait mijn leven alleen om studeren, werken en geld verdienen of zit er meer in? Wat vind ik daadwerkelijk leuk? Wat is mijn gave of Natuurlijk Talent? Wat is mijn passie? Wat is mijn levensdoel?

  Dit zijn de vragen die de meeste mensen op aarde aan zichzelf stellen. Sommigen vinden ze zelfs zo lastig, dat ze deze vragen niet eens meer aan zichzelf durven te stellen. Jean-Pierre heeft besloten om een kort en krachtig boek te schrijven om mensen te leren hoe ze op deze vragen antwoord kunnen krijgen.

  Ontdek Jouw Levensdoel is een stap-voor-stap-gids, met praktische elementen om jou te helpen bij het ontdekken van jouw levensdoel en hoe je je levensdoel als middel kunt gebruiken om je dromen waar te maken. Daarnaast leer je doelen te stellen, je dromen te bepalen en een strategie samen te stellen om je levensdoel in te zetten om jouw dromen te bereiken.

  Het leven is geen ‘zero sum-game’; Voor jouw winst hoeft niet per se iemand te verliezen. De Visie van Jean-Pierre is dan ook dat succesvol worden een win-winsituatie moet zijn. En dit kun je bereiken door jouw levensdoel te ontdekken.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Jean-Pierre Doran
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : ForWorth B.V.
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 01-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 13,50


niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen