Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 48,95


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Operationeel personeelsmanagement (boek)

Operationeel personeelsmanagement

Fons Koopmans • ebook • pdf

 • Samenvatting
  In Operationeel personeelsmanagement staat het praktische, uitvoerende personeelswerk binnen bedrijven en organisaties centraal. Het boek geeft duidelijke uitleg over de rol en functie van goed personeelsbeleid in een modern bedrijf. Operationeel personeelsmanagement kent een logische opbouw in zes delen. Deze delen kunnen onafhankelijk van elkaar behandeld worden. Elk deel behandelt een onderdeel van personeelsmanagement, van het aannemen van personeel en arbeidscontracten tot loopbaanplanning, re-integratie, personeelsadministratie, outplacement en pensioen. Alle hoofdstukken in dit boek hebben een praktisch karakter, aangevuld met instrumenten uit de dagelijkse praktijk. Ook wetgeving en regels komen aan bod, zonder al te diep op details in te gaan. Voor de praktijk is eveneens aandacht. Het boek geeft volop praktische informatie over hoe een personeelsmanager bepaalde vraagstukken aanpakt, gebaseerd op ervaringen van P&O’ers uit de dagelijkse praktijk. In deze vijfde editie zijn de nieuwste ontwikkelingen uit het vakgebied van het personeelsmanagement geïntegreerd. Een van de invloedrijkste veranderingen voor het operationeel personeelsmanagement betreft de verschuiving van personeelstaken naar de lijnmanager. Ook krijgt de medewerker zelf een grotere mate van verantwoordelijkheid over P&O-zaken. Daarnaast heeft deze editie een nieuwe, grondig herziene, didactische opzet. Om de theorie meer te verbinden met de actualiteit, is het aantal praktijkcases uitgebreid en zijn er links naar relevant online (video)materiaal opgenomen. Daarnaast sluit ieder hoofdstuk nu af met opdrachten die aanzetten tot kritisch nadenken over de thema’s binnen het vakgebied van personeelsmanagement. Digitale ondersteuning Op www.operationeelpersoneels management.noordhoff.nl biedt Noordhoff digitale ondersteuning bij dit boek. De unieke code voorin dit boek geeft toegang tot dit materiaal, onder andere: — oefentoetsen, flitscolleges, begrippentrainers, extra casuïstiek en opdrachten voor studenten — extra toetsmateriaal, achtergrondinformatie en verwerkingsmateriaal voor docenten
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Fons Koopmans
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Noordhoff
  ISBN : 9789001891947
  Datum publicatie : 11-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 48,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen