Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 27,95


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Organisatiestructuur: Ontwerpen en herontwerpen (boek)

 • Strategisch management (PDF)

Organisatiestructuur

Doede Keuning • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Breed inzetbaar boek; managementcases verbinden de theorie met de dagelijkse praktijk; bevat veel open vragen en opdrachten. In Organisatiestructuur: Ontwerpen en herontwerpen staat de vraag centraal bij welke organisatievorm een onderneming optimaal functioneert. Het boek gaat in op hoe mensen en middelen het beste ingezet kunnen worden in een organisatie. De thema’s die hierbij aan de orde komen zijn taakverdeling, functievorming en structuurverandering. Managementcases verbinden de theorie met de dagelijkse managementpraktijk. Het boek bevat veel open vragen en opdrachten waarmee studenten hun kennis en inzicht kunnen toetsen. De inhoud van deze nieuwe editie is volledig aangepast aan recente ontwikkelingen binnen de managementpraktijk. Daarnaast is de vormgeving van het boek geheel gemoderniseerd. Het boek kan worden ingezet in het modulaire- en projectonderwijs bij een specialisatie of (keuze)vak Organisatiestructurering of Structuur(her)ontwerp. Op de bijbehorende website kunnen studenten extra opdrachten en managementcases vinden. Organisatiestructuur: Ontwerpen en herontwerpen is geschikt voor de opleidingen Accountancy, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde MER en Human Resource Management. Dit boek is ook beschikbaar als e-book via het platform Bookshelf.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Doede Keuning
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Noordhoff
  ISBN : 9789001120405
  Datum publicatie : 03-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 27,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen