€ 12,95

PRINT boek

  € 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Plannen in het zand (boek)

Plannen in het zand

hans koster • ebook • pdf

 • Samenvatting

  Hans en Anneke Koster vertrokken in mei 2006 voor een lange zeilreis. Het plan was de wereld rond te zeilen, maar dat pakte anders uit. Op de Atlantische Oceaan werden de plannen bijgesteld. Het werd een uitgebreid Rondje Atlantic en Caribische Zee. Lees over de ontmoetingen met zeilers, met de lokale bevolking, de overweldigende natuur. Beleef voorbij- trekkende hurri canes en de trips door het zeer gevaarlijke, maar oh zo mooie Venezuela. De belevenissen op de terugreis van St. Martin naar Bermuda met een forse storm. De prachttocht van Bermuda naar de Azoren en lees over de onfortuinlijke laatste etappe van de Azoren naar Engeland.

 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : hans koster
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 09-2011
 • Inhoudsopgave

  Een zeiltocht vanaf Nederland via de Spaanse Ria's en de Portugese kust naar Madeira en de Canarische Eilanden. Vanaf Puorto de Mogan op Gran Canaria werd overgestoken in 23 dagen naar Barbados: de Caribbean was bereikt. Ieder eiland werd bezocht en verkend. Venezuela, Bonaire en Curacao werden aangedaan. Daar vandaan richting noord naar de USVI en de BVI; de Maagden Eilanden. De terugtocht, na ruim 4 jaar, was zwaar maar ook heel boeiend. Verbazing als er een dag geen dolfijnen gezien werden.

 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,95

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment


×
SERVICE
Contact
 
Vragen