Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 17,45


PRINT boek

  € 27,35

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Rawen, een Devoot of een Demon (boek)

Rawen, een Devoot of een Demon

Sewdath Soekhoe • ebook • pdf

 • Samenvatting

  Keizer Rawen is een boek dat met liefde is geschreven na circa 8 jaar van vooronderzoek. Dit boek bevat naast het mythologische gedachtegoed, historische betekenis en vooral filosofische en spirituele waarde.

  De mythologische personages in dit boek hebben miljoenen jaren geleden aan het einde van het 1e tijdperk Satyug bestaan in het koninkrijk Lanka. Filosofisch is deze Lanka niets anders dan onze lichamelijk omhulsel. Als we deze personages goed observeren, dan vinden wij hen in onszelf, in het binnenste van ons lichaam en in onze naaste omgeving.
  De belichaming van deze eigenschappen zijn onze goede en de slechte daden, onze ego’s. Wij zijn de grootste deel van ons leven bezig met allerlei plannen. Soms met goeden, maar zijn we ook bezig met het slechte denken. Dit alles brengt ons tot de goede of de slechte handelingen. Rawen voerde oorlogen. Denk daarbij aan de oorlogen die tegenwoordig gevoerd worden tussen de naties onderling. Iedereen denkt het gelijk aan zijn zijde te hebben. Zo dacht Rawen ook.

  Lees daarom dit boek op haar filosofische en spirituele waarde. U zult er baat bij hebben.

 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Sewdath Soekhoe
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 10-2012
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 17,45


niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen