Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 9,95

PRINT boek

  € 17,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Verdwaald! (boek)

 • Toeval of het lot? (boek)

SARAH

mijn vader mijn nachtmerrie

Kimar Hevanz • ebook • pdf

 • Samenvatting
  SARAH


  De negentienjarige Sarah Haselaar is weggelopen van huis. Doorweekt van de regen brengt ze de nacht buiten door.
  Ze krijgt hulp aangeboden van Dolores, die toevallig met een paar vrienden haar zien zitten op een bankje in een park. Dolores nodigt Sarah uit om met haar mee te gaan, omdat haar ouders drie maanden op vakantie zijn en het huis helemaal voor zichzelf heeft.
  In het huis voelt ze zich op haar gemak. Eén van Dolores’ vrienden, Sam, probeert Sarah aan het praten te krijgen.
  Al snel krijgt ze berichtjes van bezorgde mensen. Iedereen vraagt zich af waarom ze is weggelopen van huis. Ook haar vriend Jacob, met wie ze een relatie heeft, is radeloos en smeekt haar om naar huis terug te gaan.

  De enige die precies weet wat er aan de hand is, is haar vader.

  Pas, wanneer een van haar zusjes om vage redenen in het ziekenhuis belandt, beseft ze dat ze niet de enige is met een geheim. Ze schaamt zich en durft er niet over te praten.
  Ze is bezorgd om haar drie zusjes die ze achter heeft gelaten, voelt zich er schuldig onder en vraagt zich af of het misschien toch beter is om terug te gaan naar huis.
  Wanneer ze uiteindelijk haar moeder in vertrouwen neemt, heeft dat bizarre gevolgen …
  “Erover praten kon ze niet …”

 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Kimar Hevanz
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : boekwriter4all
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 02-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Ik heb vandaag eindelijk de stap gezet, ik ben weggelopen van huis. Ik heb een getal gekozen toen ik op het station stond en die trein heb ik genomen totdat hij niet meer verder ging. Ik ben nu in Amsterdam. Niet zo heel ver weg, maar ver genoeg. Ik voel me hier goed, alleen …ik kan niet uitleggen waarom. Ik heb mijn spaargeld opgenomen en wilde een hotel boeken. Ik heb uren rondgelopen maar ik heb niets kunnen vinden. Alles zat vol. Toen kwam ik in een park terecht. Ik had het koud en het regende, maar ondanks dat, heb ik toch wel even kunnen slapen. Nu ben ik bij een vreemd meisje thuis. Ze zegt dat haar ouders in Egypte zijn en dat ik zolang hier kan blijven. Erg lief van haar. Dolores heet ze trouwens. Ik heb ook nog even met Jacob gesproken. Volgens mij huilde hij. Ik vind het erg moeilijk, want ik hou zoveel van hem. Hij zegt dat hij samen met mij weg wilde gaan. En ik wil ook niets liever dan met hem samenzijn, maar het kan gewoon niet. Hij doet mij teveel herinneren aan thuis. En, ik wil overal zijn, behalve thuis. De enige reden dat ik nog naar huis zou gaan is om mijn zusjes te zien. Maar mijn vader houdt mij tegen. Ik haat hem. Ik haat hem echt. Ook al is hij mijn vader. Te vaak heeft hij mij pijn gedaan. Ik kan er gewoon niet meer tegen. Ik zal sowieso contact houden met mijn moeder, maar mijn vader hoef ik echt nooit meer te zien. Dolores heeft een mooi groot huis. Een villa. Er staan twee auto's voor de deur, dus deze mensen moeten wel erg rijk zijn. Ik vind het sowieso echt tof van haar dat ze me helpt. En als ik ooit iets voor haar terug kan doen, zal ik dat zeker doen.
Liefs, Sarah.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen