Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 7,95

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Grip op je stress (ePUB)

 • Effectief Training Geven (PDF)

Stop de stapels

op kantoor

Annemiek Tigchelaar • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Heb je moeite met het op orde houden van je papieren? Wil je meer overzicht in je (bedrijfs)administratie? Mis jij het overzicht in je financiën? Of is je werkplek bedolven onder papieren? Dan is dit het boek voor jou! Een goede administratie zorgt ervoor dat je overzicht hebt en prettig kunt werken.

  Op heldere wijze laat dit boek zien welke papieren je moet bewaren en hoe je dat het beste kunt doen. Het helpt je om voor al je spullen een logische vaste plek te zoeken en een administratiesysteem te kiezen dat bij je past en DAT DUS WERKT!

  Annemiek Tigchelaar is Professional Organizer (aangesloten bij de NBPO). Ze geeft trainingen en workshops over efficiënter werken en werkplekorganisatie. Talloze bedrijven, ZZP-ers en particulieren werden door haar al uit hun stapels geholpen. Voor meer informatie over het werk van de auteur kunt u terecht op www.stopdestapels.nl
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Annemiek Tigchelaar
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 02-2016
 • Inhoudsopgave
  INLEIDING 6
  INLEIDING 6
  GOEDE VOORBEREIDING 8
  BEGRIPPEN 9
  OPDRACHTEN 11

  DE WERKPLEK 15
  VASTE PLEK 15
  OPDRACHTEN 18

  STAPELS WEGWERKEN 19
  1. VERZAMELEN 20
  2. SORTEREN 21
  3. INDELEN 25
  4. OPBERGEN 27

  ADMINISTRATIE ORDENEN 32
  1. REFERENTIE- & WERK- & CENTRAAL ARCHIEF 33
  2. ADMINISTRATIE VAN EEN (EIGEN) BEDRIJF 35
  3. BEWAARTERMIJNEN VOOR BEDRIJVEN 39
  4. ADRESSENADMINISTRATIE 42
  5. BOEKEN EN TIJDSCHRIFTEN 45
  6. INFORMATIE ORDENEN 50

  ACTIESTAPEL 52
  1. ACTIES ORDENEN 52
  2. WERKEN MET EEN TAKENLIJST 56
  3. WERKEN MET POSTBAKJES 58
  4. PROJECTADMINISTRATIE 61

  MINDER PAPIER 63
  1. MINDER PAPIER 63

  BLIJVEND OP ORDE 65
  1. BIJHOUDEN VAN DE ORDE 65
  2. SAMENVATTING: TIEN TOP TIPS OM JE STAPELS TE STOPPEN 69
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 7,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Lijk jij wel een papiermagneet? Dagelijks komt er een enorme berg informatie over je heen: brieven, memo’s, vergaderverslagen, formulieren, reclame, kranten, foto’s en tekeningen. Als je eenmaal een stapel hebt, lijkt die als een magneet weer nieuwe stapels aan te trekken. Maar hoe bewaar je wat echt belangrijk voor je is? En nog belangrijker: hoe vind je het ook weer terug?

Lange tijd werd gedacht dat door de digitalisering ons papier op den duur zou verdwijnen. De werkelijkheid bewijst het tegendeel: het gebruik van papieren is op kantoor niet afgenomen. Veel mensen vinden het werken met papier prettiger dan het lezen van een beeldscherm en veel bedrijven merken dat het overgaan op digitale systemen niet zo makkelijk gaat door praktische beperkingen en wet- en regelgeving.


Voordelen van minder stapels
Eén van de dingen waar mensen op hun werk veel voldoening van krijgen, is van het afronden van taken. Je kunt een taak alleen goed afronden als je weet wát je wanneer moet doen. Geconcentreerd kunnen werken en inzicht in je werkzaamheden helpen hier bij. Om meer plezier in je werk te krijgen is het ordenen van je papieren en taken essentieel.

Eén van de belangrijkste oorzaken voor stress is gebrek aan orde op kantoor. Eén op de 10 werknemers archiveert nooit. De meeste werknemers filen één keer per week. (bron: Leitz)

Een goede administratie zorgt ervoor dat je overzicht hebt en prettig kunt werken. Inzicht in je administratie, financiën of een goed overzicht van je taken geven je rust. En of het nou gaat om je papieren thuis, in je eigen bedrijf of in een grootconcern, je zult moeten zoeken naar administratiesystemen die voor jou prettig werken.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen