Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 9,95

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Anorexia (PDF)

 • Binge Eating Disorder (PDF)

Superfood & Raw Food

ik zorg voor mijn eigen gezondheid

Stichting Gezondheid Nederland • ebook • pdf

 • Samenvatting
  We leven tegenwoordig in een wereld waar het heel gemakkelijk is om ongezonde, calorierijke voeding tot nemen die ons nauwelijks voedt en ons op de langer termijn met allerlei nare klachten opzadelt. Maar we leven ook in een wereld waarin er een ontzettend groot aanbod is van de meest geweldige, krachtige voeding, die ons verrijkt met enzymen, mineralen en levenskracht.

  Tot die laatste categorie behoren Superfoods. Superfoods zitten tussen voeding en natuurlijk medicijn in; ze zijn smakelijk en geneeskrachtig, omdat ze ons immuun-systeem een oppepper geven. Zoals veel dokters inmiddels weten, draait veel in de ziektepreventie om een sterk immuunsysteem.

  Superfoods zijn voedingsmiddelen die veel unieke eigenschappen bezitten, en in die mate, dat je kunt zeggen dat het de meest supergeconcentreerde en supervoedzame voedingsmiddelen ter wereld zijn.

  Zo bevatten superfoods een ruime hoeveelheid eiwitten, vitaminen, mineralen, enzymen, co-enzymen, antioxidanten, essentiele suikers (glyconutrienten), essentiele vetten, essentiele aminozuren, etc. Essentieel betekent dat je lichaam het niet zelf kan aanmaken, en dat je het via de voeding binnen dient te krijgen voor een optimale gezondheid.

  Om deze redenen komen Superfoods steeds meer in de aandacht van de voedings-wetenschap te staan. En vind je ze meer en meer bij drogisterijen en supermarkten.

  In dit boek met oefeningen vindt u nuttige informatie over dit onderwerp.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Stichting Gezondheid Nederland
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Stichting Gezondheid Nederland
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 03-2015
 • Inhoudsopgave
  5 Inhoudsopgave
  7 Wat zijn Superfoods?
  10 Waarom superfoods?
  12 Hennepzaad
  15 Aloe vera
  17 Spirulina
  19 Goji-bessen
  21 Rauwe cacao
  24 Bijenproducten
  28 Kokosproducten
  31 Het belang van ontgiften
  35 Raw Food
  38 Waarom bio?
  41 Sappen
  44 Werkboek
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Zoals gezegd bulkt het tegenwoordig van geraffineerd, bewerkt, bestraald en bespoten voedsel met nauwelijks voedingswaarde. Ons eten bevat meestal teveel zout, suiker, ongezond vet en lege calorieën. Dit laatste betekent dat het voedsel calorierijk maar voedingsarm is.

Vele mensen hebben ongemerkt vitaminen- en mineralentekorten, wat zich uit in allerlei ‘vage’ klachten. Een ijzersterk immuunsysteem is onontbeerlijk om bestand te zijn tegen de vervuilingsbronnen van alledag; via ons water, de lucht, en de voeding krijgen we gifstoffen tot ons, die ons lichaam iedere dag weer dient te verwijderen, om een optimale gezondheid te garanderen.

Superfoods peppen ons immuunsysteem in die mate op, dat onze lichamelijke veer-kracht toeneemt. En omdat het lichaam en de psyche onlosmakelijk verbonden zijn, betekent gezonde, goed gevoede cellen ook vaak een groter psychisch evenwicht en meer geestelijke veerkracht!

Meer en meer wordt bekend dat psychische aandoeningen zoals depressieve gevoelens vaak uitgelokt, in stand gehouden of verergerd worden door voedingstekorten. Onder-zoeken in gevangenissen wijzen uit dat gezonde voeding een preventieve werking heeft naar criminaliteit en agressie. Op scholen komen er steeds meer ‘gezonde kantines’, waardoor onze kinderen de benodigde voedingsstoffen tot zich kunnen nemen om beter te leren en zich lekkerder in hun vel te voelen.

In deze ontwikkeling naar meer bewustwording past een intelligent gebruik van Superfoods.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen