€ 35,00

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Supplementair Woordenboek Nederlands-Duits, Deel I, A-M (boek)

Supplementair Woordenboek Nederlands-Duits, e-versie

Ad Pistorius • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Dit aanvullende Woordenboek Nederlands-Duits is een onmisbaar hulpinstrument voor iedere vertaler, opleider en student op dit gebied. Het geeft op 923 A-4-pagina’s in 26.400 lemmata antwoord op meer dan 112.000 mogelijke vragen, waarop u in andere woordenboeken, met name Van Dale Groot Woordenboek Nederlands-Duits, tevergeefs een antwoord zoekt.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Ad Pistorius
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Ad Pistorius
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 01-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 35,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

gek2 (getikt) verdreht; überkandidelt (inf.); 1. Hij zit vol ~ke ideeën: Er hat nur Flausen im Kopf; de ~ke streken van ..: die Verrücktheiten Muammar Al-Gadaffis; Ben je nou helemaal ~ (geworden)?: Bist du des Wahnsinns?; 5. Een paar extra hartslagen heeft iedereen wel eens, daar moet je je niet ~ door laten maken: Ein paar Extraherzschläge hat jeder mal, da darf man sich nicht verrückt machen/verrückt machen lassen; Dat is toch te ~ voor woorden: Das ist doch ein Stück aus dem Tollhaus; Het is toch te ~ voor woorden dat ...: Es kann doch gar nicht sein, dass ...; Het is gewoon te ~ voor woorden wat daar allemaal gebeurt: Es ist einfach irre, was da alles passiert; De geschiedenis van het automobiel staat bol van té ~ke ontwerpen die eerst enthousiasme opriepen, om vervolgens weer te verdwijnen: Die Automobilgeschichte ist voll von irren Entwürfen, die erst begeisterten und dann verschwanden; 2019 was té ~, ~ker kan het gelukkig niet worden: 2019 war so was von irre (omg.) – irrer kann es zum Glück nicht werden! Dat zou niet eens zo ~ zijn: Das wäre nicht das Schlechteste; 6. ~ zijn op fietsen: Fahrradnarr/fahrradvernarrt sein; Hij is ~ op kinderen: Er ist ein Kindernarr; Niet iedereen is nu eenmal ~ op kunst: Nicht jeder ist nun einmal kunstvernarrt/hat es nun einmal mit der Kunst; Permanent bereikbaar zijn is om ~ van te worden: Dauererreichbarkeit macht einen verrückt/nervt; ×
SERVICE
Contact
 
Vragen