Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 4,99


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • WNGIAT (PDF)

 • Beter Presteren (PDF)

Trainingsprogramma voor jeugdvoetballers

In 12 weken sterker, sneller en beter!

Benjamin Gomes • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Jeugdvoetballers, trainers en ouders opgelet! Dit boek kan gezien worden als trainingsprogramma gericht op de fysieke en voetbal specifieke ontwikkeling van jeugdvoetballers. Geschreven om jou als jeugdvoetballer extra oefeningen te geven om sterker, sneller en beter te worden als voetballer. Plezier staat voor, maar om echt beter te worden zul je ook hard moeten werken.

  Dit boek staat vol met oefeningen om beter te worden als voetballer en blessures tegen te gaan. Door middel van dit boek leer je meer over voeding, krijg je wat nieuwe oefeningen mee en kan je samen met je ouders of trainer je eigen ontwikkeling de komende periode goed volgen. Veel succes én plezier gewenst!

  Let op: Dit boek is opgesteld voor een cursus periode van twaalf weken vanuit mijn voetbalschool! Hou daar dus rekening mee tijdens het lezen. De oefeningen die erin zijn huiswerk oefeningen gekoppeld aan de trainingen vanuit de voetbalschool. Kies 8 oefeningen uit voor een goede training!
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Benjamin Gomes
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 03-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 4,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen