€ 10,00

PRINT boek

  € 19,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Wederzijds (boek)

Wederzijds

het weerzien van haar grote liefde

Marieke Bloemberg • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Dana Sanders is een HR-manager werkzaam bij Lucky Ones, een groothandel in schoonheidsproducten. Ze is een spontane, vrolijke vrouw van eind twintig, verloofd met haar vriend Jason. Maar er is één probleem, haar assistent Dylan! Wat startte als een hechte vriendschap, werd een affaire. Maar Dylan staat op het punt om te emigreren naar Amerika met zijn vriendin Melissa. Ze verbreken hun affaire, maar dan blijkt dat Dana zwanger is. Ze heeft geen idee wie de vader is. Haar verloofde Jason? Of haar minnaar Dylan? Ze kan haar zwangerschap niet langer geheim houden. Zal ze trouwen met Jason of hoopt ze op een terugkeer van Dylan?
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Marieke Bloemberg
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Uitgeverij il Fiore
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 11-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 1 reviews)

  10-01-2017
  Een geweldig serie boek waar je hoopt op geen einde.
  Als moeder van een baby heb je weinig tijd voor jezelf. Ik lees zelden en als een verhaal me niet meeneemt naar een andere wereld dan kom ik vaak niet verder dan pagina 5... Wederzijds is een boek dat je heel makkelijk meeneemt. Ookal heb je geen vergelijkbare situaties meegemaakt, het is ontzettend makkelijk om je te kunnen verplaatsen in alle karakters! Kun je een paar dagen even niet lezen? Dan pik je daarna de draad zonder moeite op. (Als het je lukt om zolang van dit boek af te blijven) Wederzijds is een boek om te ontspannen. Nu lees ik de blogs om meer over een ander karakter te weten te komen. Ondanks dat het boek uit is blijf je toch in het verhaal. Ik kan niet wachten tot het volgende boek uit is! Dit boek heeft iets unieks. Iedere spreuk bij ieder hoofdstuk brengt je in 1 zin al qua gevoel in het volgende hoofdstuk. Dit begrijp je pas als je Wederzijds gelezen hebt. Doen dus!

     Meeslepend, ontspannend, realistish
     Gemakkelijk lettertype en regelhoog
     Verhaal is te kort
     Nog enkele schrijffoutjes gevonden

  Geplaatst door uit Brabant , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 10,00

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Hij liep naar het bureau om haar te helpen zoeken. Ze pakten beide verschillende stapels om te kijken waar het lag. Op het moment dat hun handen elkaar raakte, ging er een schok door haar heen. Haar hart begon sneller te kloppen. Voorzichtig keek ze opzij. Hij keek haar met grote ogen aan.
‘Volgens mij heb ik het gevonden,’ zei hij. Hij pakte een map waar de naam Alice Bindenkamp op stond.
‘Dank je wel.’
Ze nam het dossier aan zonder hem aan te raken. Ze was verward door wat er zojuist gebeurde. De spanning tussen hen was voelbaar.
‘Ik ga even een kop koffie halen, wil je ook?
Ze schudde haar hoofd. ‘Nee dank je. Ik heb nog koffie staan. Hij knikte en liep de gang op.
‘Ik roep je wel als Alice er is.’
Ze liet zich in haar bureaustoel vallen en keek weer naar buiten. Waarom gebeurd dit? Ze begreep het niet. Hoe kon ze nou spanning bij een andere man voelen, als ze gelukkig was met Jason?
×
SERVICE
Contact
 
Vragen