€ 9,99


PRINT boek

  € 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


  • Welkom in Mijn Wereld - Wereld van Liefde! (PDF)

  • Welkom in Mijn Wereld! - Geboren worden, Leven en Sterven! (PDF)

Welkom in Mijn Wereld! - Gezondheid vs Ziekte, Schoonheid en een Volmaakt Lichaam!

Marielle Kroon • ebook • pdf

  • Samenvatting
    Het boek Gezondheid vs Ziekte, Schoonheid en een Volmaakt Lichaam! ondersteunt de lezer met vele Groei & Bloei Vragen om verouderde overtuigingen tot bewustzijn te laten komen zodat er ruimte ontstaat om voor voedende, opbouwende en liefdevolle gedachten te kiezen als het over jouw lichaam gaat.

    Mariëlle Kroon (1971) heeft in het geboortegezin te maken gehad met een levensbedreigende ziekte van haar broer en diverse recidieven, wat in totaal een periode van 15 jaar heeft geduurd.

    Met diepe verwondering heeft ze gezien hoe er in ziekenhuizen, maar ook in de maatschappij, wij dus, wordt omgegaan met ziekte, ongemak en verval.

    Mariëlle wil met dit boek de lezer inspireren om zich te verbinden met, en het luisteren naar, het lichaam zodat we onze gezondheid nooit of te nimmer meer uit handen geven.

    Gezondheid vs Ziekte, Schoonheid en een Volmaakt Lichaam! is een uitgave van uitgeverij Engel in Praktijk en maakt deel uit van de reeks Welkom in Mijn Wereld!
  • Productinformatie
    Binding : PDF
    Auteur : Marielle Kroon
    Bestandstype : PDF
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : Engel in Praktijk
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 01-2022
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (9,3 uit 2 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

    13-02-2021
    Gezondheid vs Ziekte, Schoonheid en een Volmaakt Lichaam!
    Mariëlle Kroon lädt Dich ein in ihre Welt. Durch eigene Erfahrungen gibt sie weiter, was auch Dir dabei helfen könnte, Dich einfach gut/besser zu fühlen. Du kannst viele Dinge für Deine Gesundheit/Deinen Körper tun und Mariëlles Tipps unterstützen Dich dabei. Auserdem DIE Gelegenheit, mal wieder etwas niederländisch zu lernen in (Pandemie-) Zeiten, in denen man nicht reisen sollte.


    Geplaatst door uit Deutschland , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 10 uit 10


    23-10-2020
    Gezondheid vs ziekte, schoonheid en een volmaakt lichaam!
    Hartverwarmend en met liefde geschreven uit eigen ervaring! Ik vond het een prettig te lezen boek met de groei- en bloeivragen die goed zijn om de tekst te begrijpen voor iedereen (Ik heb het boek 2 keer gelezen omdat ik de groei -en bloeivragen even snel doorlas de eerste keer maar er verder niets mee deed..(juffie ongeduld en daar geen tijd voor nam om er echt even over na te denken of te voelen/af te vragen van binnen) De tweede keer deed ik de vragen wel en heb ik mijn eigen levenservaring gebruikt om antwoorden te vinden op de vragen. Zo leer je je weer wat beter kennen! Een aanrader voor iedereen die, bij alles wat er gebeurt in het leven, zich af te vragen: Is dit goed voor mij? Volg ik mijn intuitie? Niet alles zomaar aannemen, blijf voelen en nadenken!

       Begrijpelijk te lezen
       Met liefde geschreven
       Geen hoofdstukken
       Losse delen tekst

    Geplaatst door uit Wormer , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 9,99


niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen