Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 18,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover 2: Inzicht, inspiratie, vraag en antwoord
  2: Inzicht, inspiratie, vraag en antwoord (boek)
 • Cover Practical guide for the Reef Aquarium
  Practical guide for the Reef Aquarium (boek)

1: Basis, opzet, verzorging, probleemoplossing

Tanne Hoff • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Must-have voor alle zeeaquarium-liefhebbers! Deel 1 van het meest verkochte Nederlandstalige boek over zee-aquaria. Talloze praktische tips en inzichten, direct toepasbaar. Krijg uw aquarium nog mooier en gezonder. Begrijpelijk geschreven voor starters en gevorderden.

  Must-have voor alle zeeaquarium-liefhebbers! Wilt u een zeeaquarium in huis? Met de juiste achtergrondkennis beleeft u meer plezier aan uw aquarium. Ook zult u minder problemen hebben. Geschreven in begrijpelijke taal en fraai geïllustreerd. In de lovende recensies wordt dit boek ook wel 'must-have' of 'mini-bijbeltje voor het zeeaquarium' genoemd. Talloze aquariumliefhebbers gebruiken dit boek met veel plezier. Ook gevorderde aquarianen zijn verbaasd hoe veel nieuwe kennis zij op doen dankzij deze uitgave. De nieuwste technieken en inzichten worden in begrijpelijke taal overzichtelijk gepresenteerd. Het boek bevat talloze praktische tips die direct toepasbaar zijn om het aquarium nog mooier en gezonder te krijgen. Ook de chemie wordt begrijpelijk uitgelegd. Dit naslagwerkje bevat onder meer nuttige adviezen over: * Opstart * Techniek * Aanschaf en verzorging van dieren * Waterchemie en -kwaliteit * Biologische stabiliteit * Oplossen van problemen * Voorkomen en bestrijden van plagen De auteur van dit boek houdt zelf al meer dan 25 jaar succesvol zeeaquaria. De zo opgedane kennis, gecombineerd met inzichten opgedaan bij talloze duiken bij tropische riffen en achtergrondkennis als docent biologie wordt helder gepresenteerd in dit boekje. Luxueuze uitgave, rijk geïllustreerd in full colour. Uitgegeven in harde kaft en met leeslint.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 157mm x 217mm
  Aantal pagina's : 56
  Uitgeverij : Tanne Hoff
  ISBN : 9789082101133
  Datum publicatie : 11-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 18,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen