Niet leverbaar

×

€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

1 Weg uit Boneville

Justine Smith • Boek • hardback

 • Samenvatting
  nadat ze uit Boneville zijn verjaagd, raken de drie neven – Fone Bone, Phoney Bone en Smiley Bone – verdwaald in de woestijn. Ze weten niet meer waar ze zitten en dan worden ze door een sprinkhanenzwerm uit elkaar gedreven. Ze komen, ieder voor zich, terecht in een verscholen vallei vol wonderlijke en verschrikkelijke wezens. De neven vinden elkaar terug en ze gaan aan de slag op de boerderij van de taaie oma ben en haar klein- dochter Thorn. Maar de Bones weten niet welk gevaar er dreigt, kwade krachten zweren samen tegen hen. Hun avontuur is nog maar net begonnen!

  Bone is een van de grootste stripgeschiedenissen van het afgelopen decennium. Al meer dan twee miljoen lezers maakten kennis met Phoney Bone, Smiley Bone en Fone Bone. De drie neven Bone worden uit hun stad Boneville verjaagd. Ze komen terecht in een vallei waar ze achterna gezeten worden door ratachtige monsters en af en toe duikt een rode draak op. Kunnen ze de weg naar huis nog wel vinden?

  Tekenaar en schrijver Jeff Smith combineert in Bone avontuur en humor; het is Donald Duck en The Lord of the rings. Smith is sinds de verschijning van de serie, aanvankelijk in zwart-wit, in bijna alle landen waar de serie verscheen onderscheiden.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 242mm
  Aantal pagina's : 140
  Uitgeverij : VDLCO
  ISBN : 9789058853929
  Datum publicatie : 11-2008
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen