Niet leverbaar

×

€ 20,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

1

Monique Hiltermann • Boek • paperback

  • Samenvatting
    In dit kookboek vind je een selectie van de mooiste gerechten, die tussen 2010 en 2015 op de kaart hebben gestaan van de Zeeuwse Hemel; een uniek restaurantje in Zierikzee, begonnen als delicatessewinkel met een paar proeftafeltjes, maar inmiddels een eigenwijze combinatie van winkel, café, restaurant en tuin. Auteur, kok én vormgever Monique Hiltermann neemt je mee in de sfeer en geschiedenis van de Zeeuwse Hemel en deelt op persoonlijke wijze kennis en achtergrondinformatie die de gerechten en gebruikte ingrediënten tot leven brengen. Vinologen Thérèse Boer (Librije) en Astrid Joosten verzorgen de wijnadviezen bij de hoofdgerechten.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 212mm x 213mm
    Aantal pagina's : 144
    Uitgeverij : VOF de Zeeuwse Hemel
    ISBN : 9789082394504
    Datum publicatie : 07-2015
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 20,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen